Blastboy Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 W niedzielę 13 kupiłem sobie ramik na centralnej warszawskiej giełdzie komputerowej, nowy, piękny DDR Infeon na kostkach hynixa i pop podłączeniu go do kompa nie działał. Po uruchomieniu kompa na monitorze nic sie nie wyswietla, non stop pali się pomarańczowa dioda, czyta napędy optyczne i słyszę jak rozpędzają się talerze dysku i... to wszystko. Mam płytę która obsługuje ramik do szyny 400mhz a jak podłączam OCZe na 333mhz to jest wszystko O.K. Nie wiem czy RAMik jest padnięty czy jest wybredny (słyszałem że niektóre ramy działają tylko na niektórych chipsetach). Sprawdzałem go na Asusie a7n8x i na a7v8x. Czy infeony śa wogulę dobrymi ramami? Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 cos mi sie wydaje ze pamiec ubita , prubowales odplac go na 266?? albo 33 i nizszych timingach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Infineon to jedna z lepszych firm (nie mówię o możliwościach OC) - chyba jednak kupiłeś uwaloną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastboy Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mały (duży) błąd. Kupiłem nie infeona tylko infineona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mały (duży) błąd. Kupiłem nie infeona tylko infineona :( Z tego co wiem infineon ma kości objęte dożywotnią gwarancją (o ile naklejek nie pozrywasZ). Zadzwoń do wilka (www.wilk.com.pl) i zapytaj się o to czy twoją możesz tam oddac na naprawę gwarancyjną (powiedz, że kupiłeś ją w sklepie ale gwarancja ci gdzieś przepadła, a słyszałeś że oni są dystrybutorem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...