flama Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Słuchajcie, mam kłoopci z ta karta, od samego poczotku jak ja kupiłem, zawieszała mi sie podczas ogładania filmów(miałem zainstalowane sterowniki producenta z płytki), po pewnym czasie zainstalowalem jakies nowe sterowniki z ww.ati.com no i sie nie zawieszaja filmy, ale pozanikały mi ikonki na pulpicie, gg nie widac, no i zawiesza sie komp, nie wiadomo z jakiego powodu! moze ktos mi pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wczasowicz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Poszukaj sterowników DNA - może one załatwią temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 albo Omega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 dzieki, sciagam sobie wlasnie DNA..zobaczymy czy pomoze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 A moze to wcale nie jest wina karty graficznej. Jaki masz zasilacz?? bo to moze on tu gra pierwsze skrzypce. Mozliwe jest tez zbyt duze przetaktowanie procesora, badz np cos z plyta nie tak, albo pamieci - zybt duze FSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no za instalowalem DNA i nic dalej to samo, zawiesza mi sie i wyskakuje bład: VPU Recover zresetowal accelerator graficzny, ponieważ nie odpowiadał on na polecenia sterownika ekranowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no za instalowalem DNA i nic dalej to samo, zawiesza mi sie i wyskakuje bład: VPU Recover zresetowal accelerator graficzny, ponieważ nie odpowiadał on na polecenia sterownika ekranowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 To oddaj grafe do serwisu i rzadaj wymiany na nowa - postaw na swoim i koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no ale po zmianie grafy rozumiem ze format byl zrobiony ? a i sprubuj sresetowac bios na plycie głownej. a z tym zasilaczem raczej nie ta karta nie jest az tak prodozerna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grenn Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja mialem problemy z rozruchem, wszystko mi sie sypalo.zasilacz wziolem do qmpla...odpala sie wszystko ok, wziolem jgo do mnie i tez ok... czasami za durze napiecie gdzies idzie (u mnie na pamieci jak wymienilem) i lezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...