Szymoon Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Prosilbym o jakis komentarz nt. samej tej karty, ale lepiej ogolnie nt. firmy. Jak z jakoscia obrazu (bo wydajnosc to zadna roznica miedzy asus, a najwiekszym szmelcem). Ktos moze ma i chce sprzedac za ok. 400zl ? Mowie oczywiscie o wersji z 64mb pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 nie qpooj nic xpower brak sterooff, biosooff, chu** pamieci!!!, od chu** kondensatroff i innych goowienek, tragiczna jakosc wykonania.........................czy trza cos dodac? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 sterow ? sa detonatory :) A chodzi o to, ze potrzebuje jakiegos taniego GF3 Ti200 bo inaczej kumpel kupi GF4MX420 :) To lepszy Xpower czy Palit ? Chyba, ze ktos widzial jakas promocje gdzie ta karta od innej firmy jest za ok. 450zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 palit!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Pierz PALIT. Ale wersje 64MB. Ja mam Palita Ti200 128MB i sie tragicznie kreci. Max co moge wycisnac (bez artefaktow) to 221/473. Wersje 64MB kreca sie jak mazenie. A X-Power to shit jakiego malo. W poniedzielek kupilem sobie 10CDR X-Powera za 0,95zl/sztuka. Poprawnie nagralo sie tylko 6 z nich. Jesli produkty tej firmy sa na takim poziomie jak ich CDR to odradzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Pierz PALIT. Ale wersje 64MB. Ja mam Palita Ti200 128MB i sie tragicznie kreci. Max co moge wycisnac (bez artefaktow) to 221/473. Wersje 64MB kreca sie jak mazenie. A X-Power to shit jakiego malo. W poniedzielek kupilem sobie 10CDR X-Powera za 0,95zl/sztuka. Poprawnie nagralo sie tylko 6 z nich. Jesli produkty tej firmy sa na takim poziomie jak ich CDR to odradzam. wiesh mooj gf2 mx xpower kreci sie jak w podpisie, ale te pamieci, to <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo ida!!!!!!!!! a chlodzenie lepshe, niz na niejednych ddrach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...