tomasir Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 No właśnie! Wiem że Pitur jest w czołówce (chyba już po 40 jak dobrze pamiętam). Niech się odezwą wiekowi forumowicze (w końcu żadna ujma być wiekowym..)!!!!! :) A jeśli było jak tweirdzi poniżej Grzesio to sorki. Choć bywam codziennie ale jakoś nie zauważyłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ale to juz bylo, na na na ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 No właśnie! Wiem że Pitur jest w czołówce (chyba już po 40 jak dobrze pamiętam). Niech się odezwą wiekowi forumowicze (w końcu żadna ujma być wiekowym..)!!!!! :) DOKLADNIE !!! Zadna ujma TO TRZEBA SIE CIESZYC ze starsi ludzie tez sie kompami interesuja . Jest tu taki jeden dokladni nie pamietam "SpiederMan ? " kiedys napisal topic " urodziny u panstawa spidermanow " :-) to mi sie bardzo podobalo , ciekawe czy jak kiedys w dalekej przyszlosci mi sie urodzi baby czy forum bedzie jeszcze istnialo... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 No wlasnie! Wiem ze Pitur jest w czolówce (chyba już po 40 jak dobrze pamietam). Niech sie odezwa wiekowi forumowicze (w koncu żadna ujma byc wiekowym..)!!!!! :) Witam Odzywam sie. I`Borned in 1957 :-(. Moze to i zaden wstyd, ale powaznie - chcialbym byc mlodszy.. Teraz jest wiele nowosci, a niestety, glowa stara nie jest tak "chlonna" jak mloda. "Dzieki" temu, czego wiekszosc z Was na szczescie nie zaznala (totalitaryzm) zwiedzilem troszke swiata, umykajac "wymiarowi ludowej sprawiedliwosci". A dzis.. kocham dlubanie w pecetach :-) i.. swoja Ojczyzne. -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A jam mam 24 lata, myśle że w pierwszej setce sie znajdę :) A i dzieciaka już mam :)8) I żone niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 a ja jestem mlody i nie brak mi urody :D :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :) taaaaaaaaaa, biegal;em, tera to robie okazjonalnie, raczej na stoisku stoje :D ostatnio kompy squadam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :) taaaaaaaaaa, biegal;em, tera to robie okazjonalnie, raczej na stoisku stoje :D ostatnio kompy squadam :D To niezły z ciebie gagatek :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A ja jestem mlody, wiec do starych sie nie zaliczam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A kto jest najglupszy na forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A kto jest najglupszy na forum ? hmmmmmmmm niech pomysle.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Jesterem starym prykiem- 19 lat :D ..ale to już nie długo. 20 lat będzie 29 listopada, ale.... ,,Jaki piękny świat, jaki piękny świat, gdy się ma dwadzieścia lat" Unc Unc Unc :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :) taaaaaaaaaa, biegal;em, tera to robie okazjonalnie, raczej na stoisku stoje :D ostatnio kompy squadam :D To niezły z ciebie gagatek :twisted: dlaczego? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja ... eee.... mieszcze się w trzydziestce :oops: , nooo, tak jak decnis, na przykład :), heh troche mi jeszcze brakuje... :lol: a swoją szosą to co tak tomasir węszysz, na testament chcesz się załapać czy co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja ... eee.... mieszcze się w trzydziestce :oops: , nooo, tak jak decnis, na przykład :), heh troche mi jeszcze brakuje... :lol: a swoją szosą to co tak tomasir węszysz, na testament chcesz się załapać czy co? :lol: Na jasne! Rozgryzłeś mnie! :) Chcę być miły dla nich (np. dla Pitura :) ) to może mi cosik zapiszą! MOże jakeiś mieszkanko albo bryka jaka, w sumie to i z kompa bym się cieszył niesamowicie! ps.A tak odnośnie interesów to dziś będę wiedział coś niecoś o pompkach. Prowadziłem rozmowy ze sklepami odnośnie pośrednictwa w sprzedaży pompek. Chodziło głównie o AquaCleary powerheady, bo jakość pierwszorzędna i cena atrakcyjna, szkoda tylko że hurtownia nie chciała w detalu sprzedać i trzeba będzie pośrednika opłacać. Ale o tym dam w przyszłym tygodniu znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 tyż cóś węszę, wykumałem jedną hurtownię gdzie kupuję żarcie dla mojego psa, niechcący się zapytałem ile np powerhead802 by mnie becalen a gościu: 82zeta... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :) taaaaaaaaaa, biegal;em, tera to robie okazjonalnie, raczej na stoisku stoje :D ostatnio kompy squadam :D To niezły z ciebie gagatek :twisted: dlaczego? :D Pamiętasz kolesia, który biegał po giełdzie i chciał sprzedać streamer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a tak btw, to sprzedales????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Na którym stoisku stoisz bruce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zaczekaj, zara sprawdze :D ooooooooo 178/189 ale jak kcesh sie np spotkac, to moge wyjsc do bramy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a tak btw, to sprzedales?????????????????Tia, sprzedalem, za 15 zeta 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a tak btw, to sprzedales?????????????????Tia, sprzedalem, za 15 zeta 8) mhaaa to ja bym zarobil odtego 1.5 :DDDDDDDDDDD mhaaaaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zaczekaj, zara sprawdze :D ooooooooo 178/189 ale jak kcesh sie np spotkac, to moge wyjsc do bramy :P Jak się będę wybierał na gięłdę do dam Ci znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 najprawdopodobniej w sobote bede ostatni raz na jakis czas :/ starzy sie wqrzaja,z e sie nie uczee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a tak btw, to sprzedales?????????????????Tia, sprzedalem, za 15 zeta 8) mhaaa to ja bym zarobil odtego 1.5 :DDDDDDDDDDD mhaaaaaaaaaaa to znaczy ? nie rozumiem :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 niewazne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 mhaaa to ja bym zarobil odtego 1.5 :DDDDDDDDDDD mhaaaaaaaaaaa to znaczy ? nie rozumiem :? :? Pewnie dolicza sprzedając każdą rzecz 10 %, no bo przecież musi z czegoś żyć! :) I tak niewiele sobie liczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 dokladnie tomasir :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...