Skocz do zawartości
tomasir

Kto jest najstarszy na forum???

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie!

Wiem że Pitur jest w czołówce (chyba już po 40 jak dobrze pamiętam).

Niech się odezwą wiekowi forumowicze (w końcu żadna ujma być wiekowym..)!!!!! :)

A jeśli było jak tweirdzi poniżej Grzesio to sorki. Choć bywam codziennie ale jakoś nie zauważyłem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie!

Wiem że Pitur jest w czołówce (chyba już po 40 jak dobrze pamiętam).

Niech się odezwą wiekowi forumowicze (w końcu żadna ujma być wiekowym..)!!!!! :)

DOKLADNIE !!!

Zadna ujma TO TRZEBA SIE CIESZYC ze starsi ludzie tez sie kompami interesuja . Jest tu taki jeden dokladni nie pamietam "SpiederMan ? "

kiedys napisal topic " urodziny u panstawa spidermanow " :-) to mi sie bardzo podobalo , ciekawe czy jak kiedys w dalekej przyszlosci mi sie urodzi baby czy forum bedzie jeszcze istnialo... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie!

Wiem ze Pitur jest w czolówce (chyba już po 40 jak dobrze pamietam).

Niech sie odezwa wiekowi forumowicze (w koncu żadna ujma byc wiekowym..)!!!!! :)

Witam

Odzywam sie. I`Borned in 1957 :-(. Moze to i zaden wstyd, ale powaznie - chcialbym byc mlodszy.. Teraz jest wiele nowosci, a niestety, glowa stara nie jest tak "chlonna" jak mloda. "Dzieki" temu, czego wiekszosc z Was na szczescie nie zaznala (totalitaryzm) zwiedzilem troszke swiata, umykajac "wymiarowi ludowej sprawiedliwosci". A dzis.. kocham dlubanie w pecetach :-) i.. swoja Ojczyzne.

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :)

taaaaaaaaaa, biegal;em, tera to robie okazjonalnie, raczej na stoisku stoje :D

ostatnio kompy squadam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce, zadawałem juz to pytanie, ale jakos chyba tego nie czytales, powiedz mi czy to ty biegasz po WGK z karteczką "kupie czesci" i ... skupujesz czesci ???? :)

To niezły z ciebie gagatek :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ... eee.... mieszcze się w trzydziestce :oops: , nooo, tak jak decnis, na przykład :), heh troche mi jeszcze brakuje... :lol:

a swoją szosą to co tak tomasir węszysz, na testament chcesz się załapać czy co? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ... eee.... mieszcze się w trzydziestce :oops: , nooo, tak jak decnis, na przykład :), heh troche mi jeszcze brakuje... :lol: 

a swoją szosą to co tak tomasir węszysz, na testament chcesz się załapać czy co? :lol:

Na jasne! Rozgryzłeś mnie! :)

Chcę być miły dla nich (np. dla Pitura :) ) to może mi cosik zapiszą! MOże jakeiś mieszkanko albo bryka jaka, w sumie to i z kompa bym się cieszył niesamowicie!

ps.A tak odnośnie interesów to dziś będę wiedział coś niecoś o pompkach. Prowadziłem rozmowy ze sklepami odnośnie pośrednictwa w sprzedaży pompek. Chodziło głównie o AquaCleary powerheady, bo jakość pierwszorzędna i cena atrakcyjna, szkoda tylko że hurtownia nie chciała w detalu sprzedać i trzeba będzie pośrednika opłacać. Ale o tym dam w przyszłym tygodniu znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego? :D

Pamiętasz kolesia, który biegał po giełdzie i chciał sprzedać streamer ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mhaaa

to ja bym zarobil odtego 1.5 :DDDDDDDDDDD

mhaaaaaaaaaaa

to znaczy ? nie rozumiem :? :?

Pewnie dolicza sprzedając każdą rzecz 10 %, no bo przecież musi z czegoś żyć! :)

I tak niewiele sobie liczy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi