djjaku Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Witam, poszukuje odpowiedzi na 2 pytania: 1) jak powylaczac z win2000 +SP4 programy z autostartu? msconfig nie dziala, a services.msc to dla mnie magia 2) owego w2k mam w wersji angielskiej, czy jest jakas mozliwosc doinstalowania polskiej klawiatury programisty? nie mam polskich liter, i np w Operze, ktora mam po PL, polskie litery sa zamenione z zwykle, czyli np. Zakladki, Otworz itp. Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 1. Skopiowac msconfig z XP, lub wyrzucic programy bezposrednio z rejestru(było milion razu na forum wiec w wyszukiwarce powinno sie cos znaleźć). 2. PL Programisty powinna tam być. Panel Sterowania>Opcje Regionalne i Językowe>Język>Szczegóły>Dodaj Opcje mogą się trochę nazywac ale ta klawiatura tam być musi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no wlasnie o to chodzi ze nie ma, bo w przy instalacji pokazalo okienko z wyborem i tam na "P" jest tylko Portugese :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no wlasnie o to chodzi ze nie ma, bo w przy instalacji pokazalo okienko z wyborem i tam na "P" jest tylko Portugese :(Jest napewno, gdzieś tam w pobliżu jest opcja obsługi języków, włącz obsługę CE(central europe) to pojawią ci się nowe klawiatury m in polski programisty. Domyślnie włączona jest obsługa WE (western europe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...