Szymek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Witam sorry za post tutaj ale chyba to jednak tyczy się tego działu bo to windows... Czy da się jakoś ograniczyć dostęp do komputera w zależności od aktualnej godziny ? chodzi mi o to żeby po danej godzinie komputer nie funkcjonował (windows xp) - konkretnie w przedziale czasowym czy da się uniemożliwić logowanie lokalne w zależności od czasu ? czy używać skryptu sprawdzającego czas po zalogowaniu i ewentualnie 'chamskie shutdown' ? jakieś inne pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wydaje mi sie, ze w harmonogramie zadan tak mozna, ale nie jestem pewny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Kreator zaplanowanych zadań - Przy uruchamianiu komptera W takim razie walnę tam skrypt bat aktualizujący datę z serwera lokalnego. Jaką komendą robić shutdown ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Z wiersza poleceń, korzystając z net mozna zablokowac dostęp konkretnemu uzytkownikowi w wybranych godzinach i dniach tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dzięki sgj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...