krism50 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam do wyboru płyty główne: ECS L7S7A2 MSI KT3 ULTRA2-C GIGABYTE GA-7VTXE Bardzo proszę o dość szybką i jednoznaczną odpowiedź, która będzie najlepsza wraz z athlon xp 2200+!!! Dziękuję i pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism50 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 aha i jeszcze jedną :wink: SHUTTLE AN35N-ULTRA nFORCE2 SOCK.A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Shuttle bym bral. Chyba ze chcesz oszczedzac, to ECS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism50 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Jest jeszcze jedna sprawa! Dużo bardziej zależy mi pomiędzy msi, a gigabyte, ponieważ mam okazję naprawdę tanio je kupić (poniżej 100 zł), więc proszę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> także pod uwagę cenę (shuttle około 280, msi, czy gigabyte - poniżej 100), a muszę przyznać, że bardzo mi zależy na cenie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bierz msi. mam tą płytke od 2 lat i żadnych problemów z nią nie miałem i nadal mieć nie będę :wink: ] mogę Ci ją szczerze polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism50 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 dziękóweczka! wziąłem płytę msi za kwotę 132,5 zl. Mam wrażenie, że to bardzo dobra suma jak za taką płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...