fisherix Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 witam! Jakąś godzinę temu przełożyłem "bebechy" ze starego codegena do nowego chiefteca. Popracowałem chwilkę i zauważyłem, że temperatura MB dziwnie wzrosła z 31 do 38(w starej obudowie nie było nawet wentylatora (tylko na procku). Płyta nie posiada na chipsecie wentylatorka tylko radiator(a7n8x deluxe) jak myślicie co jest nie tak? dodam, że temperatura procesora spadła o 7 stopni :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 byc moze to jest błąd odczytu.Sprzwdź palcem czy chipset jest ciepły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ja mam bude otwarta obustronnie i po zmianie 300watowego gowna na chiefteca temp mi spadla o 1 stopien, na mobo i procku. zobacz cyz ta temperatura sie zmienia na przy stresie, bo jak nie to od razu wiadomo ze jakies przeklamanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...