Skocz do zawartości
Kaczor

wymagania UT2003!!

Rekomendowane odpowiedzi

System operacyjny: WIN 98/ME/2000/XP

CPU: Pentium III bądź AMD Athlon 733MHz(jest taki Athlon wogoole ??) processor (Pentium lub AMD 1.0 GHz badź lepszy zalecany)

Pamięć operacyjna: 128 MB RAM (256 MB RAM bądź więcej zalecane)

HDD: 3GB-!!!!!!!!!! :(

Napęd: CD ROM lub CD/DVD ROM: 8X

Karta muzyczna: Windows® compatible sound card (Zalecane karty z rodziny Sound Blaster® Audigy

Karta graficzna: 3D Accelerator z 16 MB VRAM (zalecane 32-128 MB VRAM)

Dla trybu Multiplayer: Internet (TCP/IP) i LAN (TCP/IP). Gra w Internecie wymaga modemu 33.6 Kbps bądź szybszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh to sporo tego miejsca na dysku zajmuje ale bardziej mnie interesują wymagania co do kart graficznych, choć proc też niemiłosiernie poszedł w górę, aż strach pomyśleć co będzie przy doomie3 gdzie grafa chyba jest o niebo lepsza... aha i skąd masz te informacje? wiadomo kiedy będzie w sprzedaży?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietajcie panowie, ze wymagania minimalne czy tez zalecane podane przez producenta nijak sie maja z rzeczywistymi wymaganiami.

Wydaje mi sie ze totalne minimum dla tej gry (po tym jak gralem miesiac w wersje beta z neta) to p3 1 gh, gf 2 i 256 ramu ponizej tego konfiga wogole nie ma co zaczynac (no chyba ze ktos lubi grac na 640 x 480, ale to nie te czasy.

Co do 3 giga na dysku to niemozliwe, gra musiala byc wydana na 3 - 4 compactach, czy ktos slyszal zeby proste fpp bylo na 3 compactach. Za drogo by to wyszlo dla dystrybutora (inne opakowanie, cena tloczenia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech to może tak:

gierka zajmuje na HDD ponad 3GB :( po rozpakowaniu i zainstalowaniu. wersja do instalacji ma około 930 MB czyli nie 4 a 2 płyty :D

jesli chodzi o inne wymagania sprzętowe to przed momentem ustawiłem proca na 533 Mhz aby zobaczyć jak to będzie działało na słabszym procu i oso moje spostrzeżenia:

Gierka w rozdzielczości 800x600x32bit z detalami ustawionymi na low chodzi całkowicie płynnie (da się nawet zagrać w 1024x786 ale już troszke gorzej) Po ustawieniu detali na max, wszystkie bajery i wysoka rozdziałka :twisted: chodzi wolniej od tego forum na modemie :P

tak więc jeśli nie będziecie przesazać z detalami to z przyjemnością pogracie sobie na sprzęcie klasy C533 i GF256 DDR :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi