Rycek11 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Czy moze mi ktos powiedziec czy nagrywarka DVD z USA bedzie mi chodzic u nas?? Czy moze beda jakies problemy z tymi zabezpieczeniami ?? Wybieram sie do USA a tam takie np Liteonki 812... chodzą po ok 70$ co wypada bardzo atrakcyjnie przy naszych 400 zetkach. Nie mam jednak zamiaru sie bawic w jakies sprzetowe przerabianie. Jezeli sa zabezpieczenia to czy da sie je jakos softowo pominąć?? Dzieki za wszelkie info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blady- Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wlasnie mam nagrywarke dvd z USA hp dvd recorder 420i ladnie dziala ale juz po wlozeniu jakiejs plytki europejskiej wolal o zmiane regionow musze poczytac czy da sie to zdiac albo jakiem programem zablokowac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Na allegro kupisz niedrogo tutejsze LiteON-y, a z USA i tak chyba gwarancji nie bedziesz miał więc co za różnica. Po 329 są LiteON-y 851 z dwuletnią gwarą, więc chyba sie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja tam jade wiec moge miec go jeszcze 50 złociszy taniej tylko nie wiem co z tymi zabezpieczeniami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 do LiteOn'ow jest multum progsow ,ktore zdejmuja blokade regionu,np.LtnRPC lub nawet LtnFlash (do flashowania napedu) posiada taka opcje Jak masz kupowac litka to albo 812S albo 832S (defakto sa to identyczne napedy :wink: ,ale niekazdy chce modowac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...