Corso Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Chyba zafunduję sobie tą 420 Chiefteca i wtedy się pobawię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Cytat Chyba zafunduję sobie tą 420 Chiefteca i wtedy się pobawię :D albo wymien ta 360w jak wezmiesz 420w toi masz ten zapas mocy, daje glowe ze masz slabszy egzemplarz,u mnie ciagnie doskonale i czuje ze zapas mocy jeszcze w tej zasilce jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 tak na marginesie - wyobraz sobie ze ten config co mam tyle ze barton 3000 ciagnalem na megabajcie 350w najgorszym szajsie jakiego znam -to byla bomba zegarowa ale w koncu musialem wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 michu zalookaj Tutaj bo ja już niechce zaśmiecać tematu Cors'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Cytat michu zalookaj Tutaj bo ja już niechce zaśmiecać tematu Cors'a :) JachoO podstawowe pytanie masz zdolnosci manualne ???zamalowywanie,ingerencja itd - nie robilem tego nikdy poniwaz nie mialem potrzeby i malo sie tym interesowalem ale nie jestem pewien czy czasem nie trzeba czegos tam łaczyc mam na mysli mostki itd wogole tego rodzaju zabiegi sa bardzo ryzykowne albi ci wyjdzie albo nie a tak doradze ci szczrze kup lepiej lepsze pamiatki pod krecisz bez najmniejszego problemu a takim sposobem to wiesz mozna duzo stracic ale to moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Dzieki za programik michu!!!!! Co do łączenia mostków itp. Ja się za to nie biore, nie wiem co i jak, nie interesowało mnie to, i nie miałem nigdy na to potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A ile moglbym wyciagnac tego sprzetu ? Athlon XP 2000+ Gigabyte GA-7VT600 GetForce FX5200 64 pamieci TwinMos 512Mb DDR Maxtor 80GB megabajt lub codegen 300W (sprawdzalem po ciemku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Cytat A ile moglbym wyciagnac tego sprzetu ? Athlon XP 2000+ Gigabyte GA-7VT600 GetForce FX5200 64 pamieci TwinMos 512Mb DDR Maxtor 80GB megabajt lub codegen 300W (sprawdzalem po ciemku Wszystko, ale bez zasilacza. Zalilacz musi być porządny. A tak na poważnie to na giełdzie z 1000, a na Allegro trochę więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...