Zeniu Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 a więc mam windowsa 2000 i mam problem z udostepnianiem plikow wyglada to mniejwiecej tak ze udostepnie katalog a koles z sieci nie moze wejsc na mojego kompa bo pisze mu ze trza wpisac chaslo tak tez dzieje sie jezeli nic nie mam udostepnione, i nie wiem od czego to zalezy moze cos z uprawnieniami ? mial juz ktos taki problem ? i jak se z tym poradzil ? prosze o rady ;] :D bo nie mam juz pomyslow jak sie z tym uporac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_K_Ci_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zapewne masz zablokowane konto Gość, które domyślnie po instalacji jest w Windows 2000 wyłączone. W celu uaktywnienia konta gościa należy wejść do Panelu Sterowania poźniej do Zarządzanie Komputerem następnie do Użytkownicy, kliknąć na Gość i odznaczyć "ptaszka" konto jest wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 oka dokonalem tej operacji ;] :D nie wpadl bym na to ;] ale niestety nie ma jak sprawdzic ;/ dam znac czy dziala jutro thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Admin sie zjawil na gg i mi sprawdzil i dziala :D big THX _K_Ci_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...