gaz Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 W weekend moj kuzyn kupuje kompa. Fan najnowszych gier 3D FPP wiec musi miec potezny sprzecior. Planuje procka P4 1,8A, pamiec DDR333 - ale raczej sredniej firmy... do Kingstonow czy Samsungow zbyt duzo doplacac. Jaka tansza marke polecacie ? Plytą glowną bedzie prawdopodobnie Abit BD7-II bez raida. Chociarz tutaj nie jestem przekonany. Moze Abit jest zlym wyborem? Wszelkie propozycje prosze z uzasadnieniem... - ps. plyta winna miec dobrego kodeka dzwieku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Drugim pytaniem jest czy kodek dzwiekowy znajdujacy sie na BD7-II -to C-Media 8738 6CH DAC for AC3 5.1 + 24-bit SPDIF in/out jak podaje benchmark.pl czy Realtek ALC650 jak podaje Abit Polska....? Zalezy na podloczeniu dobrego zestawu 5.1 i ogladaniu DVD na tv... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Bierz tego ABITa, spoko płytka :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 No raczej tak zrobimy. Ja sie wachalem miedzy P4S533 na sis645dx a BD7-II. Kuzyn napalil sie na IT7-MAX / MAX2 i wczoraj caly wieczor mu tlumaczylem ze on tych jego dodatkowych "bajerow" jeszcze dlugo nie wykozysta (sam niewiem po co mam plyte z raidem :/)... btw: dziwie sie ze tak malo ludzi interesuje sie plytami... myslalem ze ktos cos zaproponuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ta plyta IT7 Max 2 też jest super ale jeszcze chyba jej w Polsce nie ma. No i cena w porównaniu do BD7 II będzie o jakieś 250 zł. wyższa. Optymalnym wyborem jest BD7 II, tylko sciągnij sobie sterowniki USB 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Mam i polecam!!! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 co prawda mam bl ale jak narazie dziala bez zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 To niezłe płyty, te ABITY,.... brzmi to jak jakieś hasło reklamowe :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...