Skocz do zawartości
Marcin_gps

COMA - odrodzenie polskiej sceny rocka!

Rekomendowane odpowiedzi

Juz od dawna czekalem na plyte tego zespolu, ktora ukazala sie przed kilkoma tygodniami.

Album jest rewelacyjny. Mozna uslyszec na nim takie kawalki jak "Leszek Żukowski" (imho najlepszy utwór na krążku i jeden z najlepszych jakie w życiu słyszałem), "100 tysięcy jednakowych miast" (dzięki któremu wokalista Comy wygrał przegląd piosenki aktorskiej)

i kilka innych świetnych utworów (moim zdaniem na płycie nie ma słabego utworu). Każdy fan rocka znajdzie na płytce coś dla siebie. Jest tu zarówno miękkie uderzenie jak i mocne. Teksty piosenek powalają i nie pozwalają o sobie zapomnieć. Kolejnym plusem jest fenomenalny wokal Piotra Roguckiego.

Co sie bede rozpisywal. Do sklepu marsz! Cena to zaledwie 32zl. Mysle, ze warto

czekam na opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze wyjście z mroku jes tez bardzo fajnym kawalkiem. Potwierdzam - Leszek Zukowski - swietny kawalek.Pierwsze wyjście z mroku jes tez bardzo fajnym kawalkiem. Potwierdzam - Leszek Zukowski - swietny kawalek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano plyta jest swietna, ale jest jedno ale .. ;] Ich wczesniejsze kawalki byly wg. mnie duzo lepsze. Posluchajcie np. takiego 'Way'. Musze zgodzic sie tez z tym, ze Leszek Zukowski to jest, jak pisal Marcin, jedna z najlepszych piosenek jakie do tej pory slyszalem.

Anyway, goraco polecam wszystkim ta plyte .. marsz do sklepow :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coz, mi siem osobiscie tworczosc tego "Zacnego" zespolu nie podoba

bo jestem ich "cudami" katowany regularnie co jakis czas w lokalu niedaleko mojego miejsca zamieszkania mowa tu oczywiscie o cholernie "mrocznej" i ciasnej deko :>

eh no wspanialy to lokal powiadam wam ... szczegolnie jak zrobia jakies disko dla wiesniakow :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi