Skocz do zawartości
P0Z

Marek Sell nie żyje.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja proponuje zalozyc jeden topic pt: "Nekrolog" znani zmarli. Bo tu coi chilke nowy topic ze ktos nie zyje.  :evil:

Dokladnie, chociaz nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka. Tak mi sie jakos zle na to patrzy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ludzie co Wy z tego forum robicie ? ? ? :o Jakies pytania z matematyki, gadki o smierci czy pytania dotyczące samochodu ? Jesli macie jakies pytanie konkretne to skierujcie sie na odpowiednie forum.. A nie tutaj wszystko walicie..? Nie no n/c.. Za niedlugo bedzie topic.. "Wujek mojej ciotki umarł i jest mi przykro" Co Wy tutaj tworzycie ? Uważam ze TOPIC DO ZAMKNIECIA..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(..ciach..)nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka. Tak mi sie jakos zle na to patrzy :/

bo taki jest tem amerykanski swiat...

bo ten znany cos w swoim zyciu dokonal

smiesz twierdzic, ze ktos Tobie nieznany nic w zyciu nie dokonal? zalosny jestes.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ludzie co Wy z tego forum robicie ? ? ? :o Jakies pytania z matematyki, gadki o smierci czy pytania dotyczące samochodu ? Jesli macie jakies pytanie konkretne to skierujcie sie na odpowiednie forum.. A nie tutaj wszystko walicie..? Nie no n/c.. Za niedlugo bedzie topic.. "Wujek mojej ciotki umarł i jest mi przykro" Co Wy tutaj tworzycie ? Uważam ze TOPIC DO ZAMKNIECIA..

Po to jest osla lacza zeby takie tematy tu powstawaly, niechcesz ich czytac nie zagladaj tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po to jest osla lacza zeby takie tematy tu powstawaly, niechcesz ich czytac nie zagladaj tutaj.

Ok.. To ja lece pod dom żałoby i przyniose kilka tablic z napisami kto i kiedy umarł sobie i napisze o tym na tweaku..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a o Rayu Charlsie to nikt nie wspomnial ! wstyd panowie wstyd

jego też szkoda :( ech coś ten rok dziwny dużo znanych i lubianych odchodzi ............

Moja babcia stwierdzila ze w latach przestepnych duzo ludzi umiera.

Na poczatku nie wierzylem, ale jak zmiotlo Kuliga, a potem jeszcze pare znanych osob, to stwierdzilem ze starsi ludzie jednak duzo wiedza o swiecie.

[']

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka.

Skrytobojca, mialem na mysli ogolem wszystkich ludzi ale gloweni chodzilo mi o tych bardziej znanych, bo co mnuie obchodzi smierc jakiegos Adama Rąbkowskego (wymyslone dane) ja nawet nie wiem kto to. Ale Kulig itp to rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi