Pure Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam cFos, czytałem gdzieś że za pomoca tego programu można poprawiać pingi w grach. Ale gdzie to zrobić bo niema tam takiej opcji. Jednak wszyscy piszą ze można. To gdzie i jak??[google][/google] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 [...]Jednak wszyscy piszą ze można. To gdzie i jak??A chociaż raz przeczytałeś sobie co pisze na oficjalnej stronie programu?????? By entering FastOutUdpSport, FastOutUdpDport, FastOutTcpSport and FastOutTcpDport plus a corresponding source port number (Sport) or destination port number (Dport) into the [cts] section of the CFOS.INI file, you can prioritize UDP or TCP packets with TX CTS. Please note that each entry can have multiple values, separated by spaces or commas, like for instance: [cts] fastoutudpdport=9990 9991 Among other things, such adjustments may make sense for online games http://www.cfos.de/techinfo/faqs_e.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajaf Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja tez bym bardzo prosil o pomoc w skonfigurowaniu tego programu. Posiadam lacze radiowe a z tego co pisza na oficjalnej stronie programu to nic nie kapuje bo z angielskim jestem na wojennej sciezce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...