rred Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam tandetny zasilacz i podobnie dupne ramy. Mam zamiar coś z tym zrobić ale ekonomia mi nie pozwala na wymiane obu komponętów jednocześnie. Od czego zacząć??? przez tą tandetę co mam cały system pracuje mi niestabilnie BS w XP tak ze 4 razy na dzień. Memtest w 30 min znalazł 500 błędów i potem sie zawiesił drógi raz mi się go jużnie chciało puszczać bo sie załąmałem a co do zasilacza to jakbyście zobaczyli moje napięcia to by wam szczena do ziemi opadła. Tak więc co robić kupowac najpierw dobre ramy czy porządną zasiłke??? Sorry jak to głupie pytanie ale, podobno niema głupich pytań sa tylko głupie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 zasilka ihmo bo jak zasilacz pociagnie za soba reszte sprzetu to po vo beda nowe ramy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Najpierw zasilacz, a ramom możesz podwyższyć timingi, napięcie lub obniżyć taktowanie do czasu ich wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 powiedz może jakie masz te napięcia i czy mierzone miernikiem, ale i tak obstawiam zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rred Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Dzieki za odpowiedz ale juz zadziałałem w tym temacie i po ostrym kombinowaniu udało mi sie kupić i zasilacz i pamiątki. co do zasilacza kupiłem modcoma i jest on o ponad 2kg cięrzszy od mojego poprzedniego jak wziołem oba do ręki to się nieźle zszokowałewm. co do pamięci to kupiłem kingstony i wszstko mi teraz śmiga XP chodził ponad dobe i 0 BS a wcześniej nie wytrzymywał 2h. Temperaturas proca spadła ale dalej mnie nie zadowala, wyczytałem na forum ze zdarza sie ze mobo takie jak moja przekłamuje z temperaturą. No w karzdym bądz razie zabieram sie teraz za te pamiątki i zobaczymy co mi z tefo wyjdzie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...