Skocz do zawartości
Pawlo

Abit NF7-SL v. 2.0 vs EPOX 8RDA+

Rekomendowane odpowiedzi

jesli chodzi o oc to kazdy mowi ze Abit a co do tego Seriller :)

to chyba ci chidzi o Serial ATA to ze mozan podłaczyc dyski twarde na Sata

Ja tez na czsie wymieniam płyte i wlasnie biore tego ABITA Nf7-sl rev.2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

epox jest ok do podkręcania ale abit wyciska z każdego chipsetu max i jeszcze troszke więcej :) dla amd tylko abit nf-7 i asrock k7s8xe/xe+ latają na fsb 250.

jeszcze DFI mozna dodac ale cena odstrasza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no od solteka do tylko rev d jes do tego nadawala , i to z wielkimi problemami . pozatym jezeli nie zalezy na nie wiadomo jakim fsb , to mozna zaoszczedzic te 60 zl okolo i kupic epoxa .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no od solteka do tylko rev d jes do tego nadawala , i to z wielkimi problemami . pozatym jezeli nie zalezy na nie wiadomo jakim fsb , to mozna zaoszczedzic te 60 zl okolo i kupic epoxa .

jakimi problemami,moja frn2-l bez wielkich klopotow latala na 250 ,a to ze rev.d to juz inna sprawa.Tak czy siak te plyty sa nadal dostepne tylko trzeba poszukac.

epox natomiast nie blyszczy doslownie NICZYM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakimi problemami,moja frn2-l bez wielkich klopotow latala na 250 ,a to ze rev.d to juz inna sprawa.Tak czy siak te plyty sa nadal dostepne tylko trzeba poszukac.

epox natomiast nie blyszczy doslownie NICZYM

i tu cię popieram. epox był pierwszy u nas z nF2 i dlatego jest popularny, niby legenda podkręcania a jest co najwyżej przeciętny. lepsze to niż ECS czy asrock ale abit jest zawsze do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...