krism50 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam do wyboru płyty główne: ECS L7S7A2 MSI KT3 ULTRA2-C GIGABYTE GA-7VTXE Bardzo proszę o dość szybką i jednoznaczną odpowiedź, która będzie najlepsza wraz z athlon xp 2200+!!! Dziękuję i pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Gdybym ja wybierał, to wziąłbym MSI, gdyż jest na kt333ce i obsługuje bez problemu FSB333. Na pewno dużo ludzi będzie polecało tego ECSa, jednakże ja tam mam złe doświadczenia z tymi płytami i wlę już tego nie powtarzać. Msi natomiast - dobra, spradzone, ładny design, jak ktos na szybke w budzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 z tych _trzech_ to tez bralbym MSI, kumpel ma bardzo podobny model, zero problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Gdybym ja wybierał, to wziąłbym MSI, gdyż jest na kt333ce i obsługuje bez problemu FSB333. Na pewno dużo ludzi będzie polecało tego ECSa, jednakże ja tam mam złe doświadczenia z tymi płytami i wlę już tego nie powtarzać. Msi natomiast - dobra, spradzone, ładny design, jak ktos na szybke w budzie.... ktorys model tylko juz nie pamietam doladnie ktory nie obslgiwal magistrali 166mhz fsb: to byl albo kt3ulra-c albo k3ulra2-c, mobo bez przyrostka "C " obsluguje 166fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 koleżanka ma niesamowite jazdy z msi kt3ultra-2 - topowy model swojego czasu. do tego fsb 100/133/166 i koniec, poza nimi pci zawyżone. sam mam tego ecs i chodzi super, fsb 215 odpalałem na pamięciach ddr 333, stabilna (zero zwisów), blokada pci itp. 80% problemów z ECS to wina biosu, k7s5a z biosem chb1129 chodził mi idealnie stabilnie rzez prawie miesiąc (jako płyta tymczasowa) a na oficjalnych biosach ciągle się wieszała i muliła;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism50 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 dziękóweczka! wziąłem płytę msi za kwotę 132,5 zl. Mam wrażenie, że to bardzo dobra suma jak za taką płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja wybralbym asrocka K7S8X - z tych trzech plyt na pewno najlepszy wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 no to jeśli krism kupił z C to ma fs b133 czyli KT266A :lol: cena niby niezła ale płyta przestarzała lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism50 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jest to kt333, więc duzio lepiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...