Stina Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam pytanko Spalila mi sie karta graficzna GF 440 na plycie glownej Merkurego I zastanawiam sie czy jesli AGP dziala po tym zdarzeniu Moglo AGP sie uszkodzic na plycie glownej a jesli tak czy jest to mozliwe aby sie upewnic czy z plyta glowana jest wporzadku Jakis program do tesowania a jak jest to gdzie go moge znales dzieki Byla bym wdzieczna za pomoc P.S a karta graficza sie spalila podczas restartowania komputera :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 kartasie spaliła podczas restarty ? ato ciekawe .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Do testowania nie wiem, ale do nauki interpunkcji i składni to pewnie są... Włóż drugą kartę w złącze AGP, jak się włączy to działa, jak popracuje dłużej to już na pewno działa... Co do restartu, to możliwe... wystarczy, że "się coś wylało na kompa" przy otwartej budzie i mamy restart z dymem :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...