Paoolo Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam maly problem z ustawieniem mnoznika w asrock-u k7s8x. Zacznijmy od tego ze mam bartona 2.5 ghz. Probowalem drut moda i zednej reakcj wszysto dziala ale mnoznik twoardo stoi, nie jest raczej mozliwe zebym cos zchrzanil bo robilem to u kumpla na takiej samej plycie Athlonie 1,7 Ghz i spoko poszlo na 2 Ghz. Poza tym procek tak wyglonda jakby mial wogole odblokowany mnoznik mostki L1 som schowane pod luminatem ale zdajom sie polonczone (mozliwe to ?) zmina mnoznika zworkami oczywiscie tez nie daje efektu - ale to tylko na marginesie. Nie wiem co jest a sie szynom wiencej nie zdzialam bo mam ram 266 dziala na 333 a jak ustawie szyne na 200 mam wtedy stabilnego 3.2 Ghz ale ram nie rusza wtedy na 333 a na 266 to chyba troche nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 1.Masz procka z zablokowanym mnoznikiem 2.Nie pisze się 2.5 Ghz tylko 2500xp, i nie 3.2Ghz ale 3200Xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mam maly problem z ustawieniem mnoznika w asrock-u k7s8x. Zacznijmy od tego ze mam bartona 2.5 ghz. Probowalem drut moda i zednej reakcj wszysto dziala ale mnoznik twoardo stoi, nie jest raczej mozliwe zebym cos zchrzanil bo robilem to u kumpla na takiej samej plycie Athlonie 1,7 Ghz i spoko poszlo na 2 Ghz. Poza tym procek tak wyglonda jakby mial wogole odblokowany mnoznik mostki L1 som schowane pod luminatem ale zdajom sie polonczone (mozliwe to ?) zmina mnoznika zworkami oczywiscie tez nie daje efektu - ale to tylko na marginesie. Nie wiem co jest a sie szynom wiencej nie zdzialam bo mam ram 266 dziala na 333 a jak ustawie szyne na 200 mam wtedy stabilnego 3.2 Ghz ale ram nie rusza wtedy na 333 a na 266 to chyba troche nie ma sensu. słyszałeś o interpunkcji :?: a o poprawnej polszczyźnie :?: jeśli zmiana nie skutkuje to jest zablokowany - proste i logiczne. zmień ram i kręć po ludzku a nie mnożnikiem :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=661...er=asc&&start=0 A tu byłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...