malinek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dzisiaj kupuje zasilacz :D , ale nie wiem jeszcze jaki. Do wyboru : Chieftec HPC-360-302-DF 239zl CHIEFTEC HPC-420-302-DF 305zl Tagan TG380-U01 300zl Chodzi mi o to aby bylo cicho. Komp jak w podpisie. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 oczywiscie ze tagan mam taganika, chiefa mialem bez porownania cichutki, jakosc wykonania, napiecia stabilniejsze itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 dzieki. tez tak myslalem, ale potrzebowalem wsparcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A te Tagany o mniejszej mocy też są dobrez??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A te Tagany o mniejszej mocy też są dobrez???Chodzi Ci o model 330W :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 wszystkie tagany rulezzzzzzzz :) zasilki nie do spalenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Że masz tagana nie zawsze znaczy że wszystkie są dobre. Ale nie zmienia to opinii że są najcichsze spośród wszystkich mających konwencjonalny wiatrak z tyłu. Cichsze są tylko engelkingi pracujące w 90% bez udziału wiatraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zamawiam tagana 380. Bede go mial w poniedzialek. Podziele sie wrazeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...