pajacyk Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Mój znajomy ma profesjonalną katrę dźwiękową na ISA, ostatnio poszła mu płyta główna więc chce przy okazji wymienić kilka innych elementów. I tu pojawia się pytanie czy są/były płyty głowne pod AMD ki ze złaczem ISA? Ja myślę że nie ale może się mylę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ale pod jakiego Athlona ?? T-bird Palomino czy T-bred Pod T-birda to pewnie jakis abit na KT133 sie znajdzie z ISA Jezeli to wyzszy model Athlona to ciezko. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 kurde chyba Abit KT-7 miał ISA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Moja płyta ma ISA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 nie mów mi że twój Epox ma ISA 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Pod Athlona Classica slotowego to na pewno Gigabyte GA7IXE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 a ja wlasnie niedawno dostalem gus'a (co bardziej obeznani wiedza co to :) ) i nie mam zadnej dzialajacej mobo z isa :( ale niedlugo bedzie :) Tylko ze sterow do tego nie mam :( i nie wiem czy bedzie dzialac a taka fajna karta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Pod jakie pamiatki...??? Na sdramach jest np. soltek 75 kav z jednym łaczem ISA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Widziałem Lucky Star k7vat czy coś w guście i jeszcze mam w domu jakiegoś Acorpa z ISA- ale to wszystko na KT133 - bez A - FSB do 100 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Abit KT7 / KT7A ma ISA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Większość płyt na KT133 i KT133A ma ISA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a ja wlasnie niedawno dostalem gus'a (co bardziej obeznani wiedza co to :) ) i nie mam zadnej dzialajacej mobo z isa :( ale niedlugo bedzie :) Tylko ze sterow do tego nie mam :( i nie wiem czy bedzie dzialac a taka fajna karta :)Jak nmiałem jakieś 486 to się marzyło o gravis ultra sound (chyba się nie walnąłem :) ) ale niestety nie miałem nawet okazji posłuchać:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zaluj bo byl naprawde wyje*any w kosmos :) najmilej wspominana przeze mnie karta muzyczna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 nie mów mi że twój Epox ma ISA 8O To patrz: http://www.epox.com/html/motherboard.asp?p...KTA3plus&lang=1 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Większość płyt na KT133 i KT133A ma ISA :) Wcale nie większość ale na pewno Abit KT7A i Soltek SL-75KAV na tych powinny pójść nawet XP (oczywiscie nowy bios). Na DDR to już nic z ISA nie było/jest :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Moja tez ma. Epox 8kta3+ pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 I obsluguje Xp'ki z nowszym biosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...