teuton Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 hej Na płycie Abita IC7 rev. 1.1 mam troche głośnego coolerka z radiatorem. Czy można go wymienic na bezgłośnego zalmana ZM NB47J, czy po wymianie chipset na płycie się nie usmaży? Cooler pracuje średnio na 5000 RPM. Czy ktos z was już tego próbował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jasne ze mozesz ja tak mam ;) tylko na poczatku byl problem z zamontowaniem bo abit ma takie ucha a tan zalman ma kolki mocujace musisz rozebrac stary cooler i wyjac zapinke (taki drut) trzeba go jeszcze lekko odgiac kombinerkami bo w takiej formie w jakiej jest jest przykrotki ;) przekladasz go pmiedzy zeberkami i juz ;) mozesz zalozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 dzięki za info. A nie usmaży sie na samym radiatorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 u mnie temp nie podnosi sie wyzej niz 40*C fsb mam 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...