Storm211 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=26333649 prosze o opinie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 to znaczy ?? chcesz postawic sobie dla zabawy serwer czy do dzielenia netu na 1000 osob a moze na strone ktora ma 1milon odwiedzin dziennie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ano racja do lanu na dzielenie neta na jakies 100 moze 200 osob?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jak na samo dzielenie neta(routing) to starczy az nadto...ale jesli jeszcze marza Ci sie jakies uslugi na nim to juz moze byc gorzej szczegolnie bez tego drugiego procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr__y Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jedna uwaga: żeby w tym serwerku zamontować drugi procesor, niezbędny jest moduł VRM. Koszt takiego na allegro.pl to około 150 zł. Jeżeli nie masz skąd załatwić tanio drugiego VRM, to tak naprawdę masz serverek 1-procesorowy. Niemniej jednak sprzęt warty swej ceny, choćby z uwagi na 256 mb RAM, dwa twarde dyski oraz porządną obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 walsnie go zamowilem w piatek powinien juz byc u mnie macie moze namiary gdzie mozna dostac modol VRM do tego serwera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no ja tez kupiłem jestem z wrocka koles spoko. dzisiaj kupiłem i dzisaij go odbiore ;P.[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 dobra pytanie za 100 punktow jak przestawic zeby serwer dzialal z prockiem 333Mhz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ostartnio dosc tanio widzialem moduly VRM na gieldzie ;) ... Moze zworki? :D:D Pozdrowka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biznesmen007 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 jesli ma to bys serwek na 100-200 osob to ja bym proponował coś mocniejszego i przedewszystkim z jakims wiekszym dyskiem. ZAwsze mozna pozniej uruchomic jakas dodatkową usługę. A tak to poźniej trudno cokolwiek juz w takim sprzęcie unowocześnić. Juz nie wspomne o szybkości przesyłania danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ok 333 juz wiem jak teraz walcze z botowaniem z CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 problem botowania rozwiazany trzeba nagrac obraz na zwykla plyte a nie na RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...