Skocz do zawartości
akslow

Neostrada - linia skrosowana a nadal nie dziala POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Poszedlem do telekomunikacji i powiedzialem im ze zrobilem wszystko wedlug ich instrukcji a nawet konfigurowalem polaczenie recznie. Zaproponowalem im aby zresetowali port. Od razu inaczej sie z nimi rozmawialo bo wczesniej chcieli mi montera przyslac. Facet z obslugi zadzwonil do kogo trzeba i po ok 10 minutach mialem internet. Chcieli mnie zrobic na 400 stowki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normalka tosamo bylo u wujka :] dzwonil dzwonil do nich a oni mowili ze wszystko jest ok :] wciskali mu montera za 400zł az po 2 czy 3 danich odpalili neta

co dokladnie im powiedzailes z tym portem ?? nieczaje troche...uswiadom mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos powiedzial juz nie pamietam na jakim bordzie, ze pewnie port sie zawiesil na centrali i trzeba go zresetowac ( kazdy ma przydzielony jakis port na centrali. )

heh - wczoraj w dwóch firmach tak miałem - też wciskali kit że wszystko ok i coś musiałem ja spierdzielić - dostawałem komunikat 650 - że modem jest nie podłączony - dopiero jak powiedziałem że na innej lini (i neo+) te kompy działają to się zamknęli i zresetowali porty na centrali - podobno nieraz zawieszają się przy tworzeniu łącza - to czemu profilaktycznie nie resetują po pierwszym telefonie od klienta :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech chociaz jeden osioł zapłaci to 400zł..

mpj komple krotko z nimi.

"Jak nie chodzi to oddaję to wszystko i anuluje umowe

a jak chcecie mi dac kare za zerwanie umowy to

spotkamy się w sądzie... " za dwa dni miał działająca

(czekał 2 tygodnie by mu port zresetrowali)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi