akslow Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Od dzis swieca sie juz dwie kontrolki, jednak neostrada nadal nie dziala. Wyskakuje blad 721. Na infolinii chca mi przyslac montera za 400 zl chyba ich ********. Pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 linie skrosowana mam od 9 rano ( czyli od dzis ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 sprawdz kabelki + poczytaj plik pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Poszedlem do telekomunikacji i powiedzialem im ze zrobilem wszystko wedlug ich instrukcji a nawet konfigurowalem polaczenie recznie. Zaproponowalem im aby zresetowali port. Od razu inaczej sie z nimi rozmawialo bo wczesniej chcieli mi montera przyslac. Facet z obslugi zadzwonil do kogo trzeba i po ok 10 minutach mialem internet. Chcieli mnie zrobic na 400 stowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 normalka tosamo bylo u wujka :] dzwonil dzwonil do nich a oni mowili ze wszystko jest ok :] wciskali mu montera za 400zł az po 2 czy 3 danich odpalili neta co dokladnie im powiedzailes z tym portem ?? nieczaje troche...uswiadom mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ktos powiedzial juz nie pamietam na jakim bordzie, ze pewnie port sie zawiesil na centrali i trzeba go zresetowac ( kazdy ma przydzielony jakis port na centrali. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ktos powiedzial juz nie pamietam na jakim bordzie, ze pewnie port sie zawiesil na centrali i trzeba go zresetowac ( kazdy ma przydzielony jakis port na centrali. )heh - wczoraj w dwóch firmach tak miałem - też wciskali kit że wszystko ok i coś musiałem ja spierdzielić - dostawałem komunikat 650 - że modem jest nie podłączony - dopiero jak powiedziałem że na innej lini (i neo+) te kompy działają to się zamknęli i zresetowali porty na centrali - podobno nieraz zawieszają się przy tworzeniu łącza - to czemu profilaktycznie nie resetują po pierwszym telefonie od klienta :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 niech chociaz jeden osioł zapłaci to 400zł.. mpj komple krotko z nimi. "Jak nie chodzi to oddaję to wszystko i anuluje umowe a jak chcecie mi dac kare za zerwanie umowy to spotkamy się w sądzie... " za dwa dni miał działająca (czekał 2 tygodnie by mu port zresetrowali) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...