drawid Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jak mieć Neo używając połączenia szerokopasmowego (bez instalacji softu tpsa). Mam modem Alcatel Speed Touch 330 USB. Do tej pory używam CiDial'a ale często mnie rozłącza (wyskakuje Error 668-Hangup-RasHangup pomimo iż modem jest połączony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Wywal wszystkie programy do laczenia i skonfiguruj standardowe polaczenie dial-up (Panel sterowania -> Polaczenia sieciowe), wybierajac z listy Twoj modem i wpisujac odpowiedni login i haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawid Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Probowalem ale nie chce sie polaczyc, a co do modemu to nigdzie nie widzialem listy z mozliwoscia wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 www.neostrada.info tam wszystko znajdziesz co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 dokładnie tak jak mówił toszcze, instalujesz sobie z płytki tylko sam sterownik do modemu, a potem konfigurujesz połączenie dial-up. wszystko działa błyskawicznie i bezproblemowo. jesli dobrze pamiętam jako numer wpisujesz *, login, hasło i wszystko śmiga jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ja zaintalowałem sam sterownik do modemu (sagem) i połączenie chyba zrobiło się samo (ale nie jestem pewien, bo to było dawno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...