dvd Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mam nową płytke GA-7N400L, AMD Bartron 2500XP ramy 333 knigstony na zworkach ustawiam mnożnik 11x w biose 166. A mam 1100. Co jest źle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 po prostu nie chce Ci wstać na takich ustawieniach i resetuje ustawienia do 11x100 i z takimi się odpala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jak mam zrobić aby się nie resestowały ustwaienia ???? jest możliwe że coś w zworkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 napięcie większe na proca... poza tym... :google: i szukajka na tweak'u: podkręcanie dla początkujących Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ale w biosie mam cay czas 166 i 333 ???? Ten procek chodzi normalnie bo miałem ta samą płyte ale sieciówka nie chpodziła i wymieniłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kolo socketu znajdz bialy przelacznik w niebieskiej oprawace. Wrzuc go na 'on'. Szyna Twojego proca jest zablokowana do 100mhz. Musisz ja odblokowac tym przelacznikiem. Wtedy zadziala - u mnie zadzialalo :) Napisz czy pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 w pudelku od plyty glownej jest taka mala ksiazeczka - jej lektura bywa czasem bardzo pouczajaca. sa nawet rusunki dla niepismiennych. ale lepiej zasmiecac forum takimi problemami, prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 w pudelku od plyty glownej jest taka mala ksiazeczka - jej lektura bywa czasem bardzo pouczajaca. sa nawet rusunki dla niepismiennych. ale lepiej zasmiecac forum takimi problemami, prawda?w pełni sie zgadzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 pomogło ale strasznie mi sie proecek grzeeje 100 C ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 pomogło ale strasznie mi sie proecek grzeeje 100 C ?Sprawdz czy cooler moze dobrze przylega do jądra.. I czy dobra strona zalozyles cooler.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 już wszytko działa to ten zworek i odwrotne cooler THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...