Oort Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Znalazlem Radeona9000 (prawdopodobnie powercolor) za 406 zl - tu sie chyba nie ma co zastanawiac :) ale mam pytanie dotyczace tej plyty glownej asusa na kt266a. Co mozecie powiedziec o jej stabilnosci, bo osiagi to ma chyba przyzwoite. Slyszalem gdzies, ze ostatnio asusy troche po[gluteus maximus]dly, ale nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Cena jest atrakcyjna. Nie zalezy mi na olbrzymich mozliwosciach podkrecania. Chce miec stabilna i w miare szybka plytke - czy taki jest ten asus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 czytałem gdzieś recenzje tego Power Colora :? z tych testów wynikało że jest niewiele szybszy od GF4 MX 440 :? jak znajde to dam link.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 mam http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/113-54 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 z tego co wiem Asus zrypał tylko jedną płytę i jest to A7S333 na SiS745 totalna pomyłka a ta na kt266a jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ciesze sie ze ten asus jest ok - jeden problem z glowy :) A jesli chodzi o tego radeona, to faktycznie powercolor sie delikatnie mowiac niezbyt postaral. Czytalem natomiast na benchmark.pl recke mint'a i tam wypadla calkiem calkiem. Bede sie musial spytac w sklepie, czy moze sciagnac tego minta za ta sama cene :) A jakie byscie jeszcze firmy polecali? Saphiry sa dobre? Bo oryginal ATi czy tez Hercules raczej odpada z wiadomych wzgledow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...