Skocz do zawartości
Tasior

nokia

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego, co pamietam, 5510 ma 64 MB pamieci na moozyke.

Jakis rok temu bylem tak na nia napalony, ze spac nie moglem, ale na szczescie mi przeszlo. Nie wiem, czy miales ja w reku, jak nie, to nic nie straciles, bo to taka cegla, ze z kilku dom mozna postawic :lol: Ja odradzam go, poniewaz jest to polaczenie 3330 z Nokia Music Player (nawet widac, jak zdejmiesz tylna klapke), a wiadomo, ze 3330 to chlam ( bez urazy dla uzytkownikow :lol: ) I jeszcze pamiec - jedna godzina muzyki i doopa!! Lepiej sobie kupic jakis odtwarzacz, np. Dive, ktora jest malenka i leciutka, a mozna wiele wiecej muzy zmiescic. Zalezy jeszcze, do czego chcesz uzywac tego fona, bo jak bardziej do dzwonienia, to szczerze odradzam, a jak do muzy i zabawy, to..... tez odradzam :P A ta klawiatura jest tak slabej jakosci, ze szok8O i jeszcze nie jest odpowiednio dobrze podswietlona......

Pozdrawiam i zycze "NIEkupienia" 5510 :lol:

ODET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh telefon to jedynie do samoobrony sie nadaje :)

sl45 calkiem fajny ale drogi i trzeba sobie czytnik kart dokupic bo mozna zasnac jak wzucasz muze po dolaczonym kablu :( a takto karte w czytnik minuta osiem i juz :)

A tak pozatym to dobry discman :) i plyty rulez :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem używałem i ... kicha że szok!!! Radio do d**y a mp3 to nic nie mowie!!! klawiatura jak bruce stwierdzil do d**y!!! Jest 64 Mb pamieci ale mozna zgrac tez muzyke z radia lub wiezy i skompresuje na mp3!!! Jednym słowem kicha ocena na 10 = 0 !!!!!!! :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi