Tasior Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 eee yyyy ile mieści sie do nokii 5510 plikóff musssycznychhh i czy warto ten aparat nabyć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Z tego, co pamietam, 5510 ma 64 MB pamieci na moozyke. Jakis rok temu bylem tak na nia napalony, ze spac nie moglem, ale na szczescie mi przeszlo. Nie wiem, czy miales ja w reku, jak nie, to nic nie straciles, bo to taka cegla, ze z kilku dom mozna postawic :lol: Ja odradzam go, poniewaz jest to polaczenie 3330 z Nokia Music Player (nawet widac, jak zdejmiesz tylna klapke), a wiadomo, ze 3330 to chlam ( bez urazy dla uzytkownikow :lol: ) I jeszcze pamiec - jedna godzina muzyki i doopa!! Lepiej sobie kupic jakis odtwarzacz, np. Dive, ktora jest malenka i leciutka, a mozna wiele wiecej muzy zmiescic. Zalezy jeszcze, do czego chcesz uzywac tego fona, bo jak bardziej do dzwonienia, to szczerze odradzam, a jak do muzy i zabawy, to..... tez odradzam :P A ta klawiatura jest tak slabej jakosci, ze szok8O i jeszcze nie jest odpowiednio dobrze podswietlona...... Pozdrawiam i zycze "NIEkupienia" 5510 :lol: ODET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 odradzam ten telefon!!!!!!!!!!! ta klawiatoora jest tak niewygodna, ze............. ohhhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ale za 50 zl tanszego mp3 playera nie kupisz bo abonament i tak rodzina bedzie placic:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ale za 50 zl tanszego mp3 playera nie kupisz bo abonament i tak rodzina bedzie placic:D wiesh co, wole dac kilka stoowek za nowego, lub nabyc zimensiak sl45!!!!!!! a widziales kiedys mp3 playera tyej wilkosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 heheheh a zebys wiedzial ze widzialem:D zreszta zamiast mp3 playera wolalbym jakis diskman ktory otwrza mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 eh telefon to jedynie do samoobrony sie nadaje :) sl45 calkiem fajny ale drogi i trzeba sobie czytnik kart dokupic bo mozna zasnac jak wzucasz muze po dolaczonym kablu :( a takto karte w czytnik minuta osiem i juz :) A tak pozatym to dobry discman :) i plyty rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Miałem używałem i ... kicha że szok!!! Radio do d**y a mp3 to nic nie mowie!!! klawiatura jak bruce stwierdzil do d**y!!! Jest 64 Mb pamieci ale mozna zgrac tez muzyke z radia lub wiezy i skompresuje na mp3!!! Jednym słowem kicha ocena na 10 = 0 !!!!!!! :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...