Skocz do zawartości
OhMyGod

[Totalny OT] Nick ;-)

Ktory nick Ci sie najbardziej podoba?  

1. 1. Ktory nick Ci sie najbardziej podoba?

• Forever
      0
    • Eternity
      7
    • Evenstar
      2
    • Mythrill
      1
    • Mithrill
      2
    • Crisis
      3
    • Moj dotychczasowy nick - OhMyGod
      2
    • Wszystkie malo oryginalne
      4
    • Wszystkie sa glupie
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Z czystej ciekawosci... Odpowiadacie, ze wszystkie sa glupie, bo serio tak twierdzicie, czy poprostu tak sobie dla jaj?

Szczerze mowiąc to sprawa wyglada tak

Forever - kojazy mi sie z jakims tanim dupiatym filmem/telenowela wenezuelska jak to Enrico kochal kogos.

Eternity - To raczej bardziej pasuje np na nazwe klanu w cs.. Takie jakby wymuszone z Power Rengers

Evenstar - tego poprostu niebede komentowac.. Jak nazwa czekolady albo firmy produkujacej zabawki dla dzieci

Mythrill - to mi sie nie wiem czemu kojazy z Morowindem i tamte klimaty Gothic itd podobnie jak Mithrill tak jakby zwalone na szybko z gry jakiejs

Crisis - mowi samo za siebie.. Nie mam sie do czego przyczepic ale brzmi dupiato..

Ja bym uzywal ksywki OMG najlatwiej ;] latwo sie pisze i nie wydaje mi sie ze jest popularna wiec bylbys w pewien sposob oryginalny :D a nie kolejna ksywka Viper5435 albo Neo4324 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mythrill - to mi sie nie wiem czemu kojazy z Morowindem i tamte klimaty Gothic itd podobnie jak Mithrill tak jakby zwalone na szybko z gry jakiejs

jak bys trafil... nie dokladnie ale calkiem blisko :) mithrill to nazwa hmm metalu wykopanego przez krasnoludow min w morii (klania sie Tolkien) lekki , ladny , diablo wytrzymaly spotykany tez w innych ksiazkach pod nieco czasem zmieniona nazwa ale majacy te same wlasciwosci (tak przynajmniej ja to kojarze .. nie kcialo mi sie sprawdzac pisowni ) a zeby nie bylo OT to temat i tak jest bezsensu sam se powienies wybrac nicka..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forever - jak z reklamy prezerwatyw

Eternity - toż to nazwa perfum, ale do tego co wyżej też pasuje :wink:

Evenstar - jak z jakiejś p0rno - mangi

Mythrill - Tolkien ? to chyba z tego zrobiona była ta super zbroja

Mithrill - j.w.

Crisis - to będzie pasowało :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ja powiem...

Mithrill - Zbroja ze smoczej luski - lekka i bardzo wytrzymala. W fantasy pojawia sie nie tylko w LOTR

Evenstar - Gwiazda elfow. To juz z LOTR.

Nom... a reszta to poprostu slowa ;-)

Eternity jakby ktos nie wiedzial znaczy wiecznosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponowałbym:

Anal_Destroyer

Sempiterna

Heidelberg_Harris_M600

Packa_na_muchy

Scroll_Lock

Wiadro_gwoździ

A najlepiej spytaj ludzi, którzy nazywają swoje pudełka różnymi dziwnymi makaronizmami. Podejrzewam, że w kwestii nicka też obrodzą pomysłami jak sporysz w zbożu :>

Było już "kto mi zmoduje budę", "kto napisze za mnie pracę domową", teraz "kto mi wymyśli nicka". Zostało "kto mnie podetrze" i "kto mi umyje zęby" i będzie komplet :>

Ciekawostka przyrodnicza - grałem kiedyś z kolegą przez sieć lokalną w Diablo 1. Miał kłopoty z połączeniem, więc mu pisałem coś w stylu "wybierz IPX, potem twój nick, potem join game" i tak dalej. Czekam w grze, a tu napis "Twoj_nick has joined the game."

---linia cięcia---

Misiu kolorowy, "eLvenstar" to coś tam elfie, ale "evenstar" to według mię coś w typie "nawetgwiazdy" :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponowałbym:

Anal_Destroyer

Sempiterna

Heidelberg_Harris_M600

Packa_na_muchy

Scroll_Lock

Wiadro_gwoździ

Nick musi byc international ;-)

A poza tym ja wcale nie prosze o wymyslenie mi nicka ;-) A raczej o rade, ktory wybrac. Jesli zaden, to bede czekal... az mi cos wpadnie do glowy.

Misiu kolorowy, "eLvenstar" to coś tam elfie, ale "evenstar" to według mię coś w typie "nawetgwiazdy" :>

http://www.otherlandtoys.co.uk/product708/...oduct_info.html ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ja powiem...

Mithrill -  Zbroja ze smoczej luski - lekka i bardzo wytrzymala. W fantasy pojawia sie nie tylko w LOTR

Evenstar - Gwiazda elfow. To juz z LOTR.

Nom... a reszta to poprostu slowa ;-)

Eternity jakby ktos nie wiedzial znaczy wiecznosc.

I tu się nie zgodze, bo w twórczości Tolkienia Mithrill to był bardzo cenny, żadki, wytrzymały i lekki metal przypominający srebro.

Co do topicu to sam musisz wiedziec jak chcesz byc nazywany.

OłMajGad :lol: hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ja powiem...

Mithrill - Zbroja ze smoczej luski - lekka i bardzo wytrzymala. W fantasy

Mithrill to metal!!!!

Co za swietokradztwo... :evil:

Gdybys go nie popelnil to moglbys miec nicka Admantium...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ja powiem...

Mithrill - Zbroja ze smoczej luski - lekka i bardzo wytrzymala. W fantasy

Mithrill to metal!!!!

Co za swietokradztwo... :evil:

Gdybys go nie popelnil to moglbys miec nicka Admantium...

Lol... ale to zalezy gdzie ;-) Ale generalnie moge sie zgodzic. ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie dobrze ze wpadlem na ten topic bo dzis zawalilem jeden egzamin i juz jestem po dwoch tyskich, a teraz humor mi sie poprawil, stary jak to zobaczylem nachodzi mi na mysl tylko jedno O_MOJ_BOZE!!!!

PS. anal_destroyer tez mi sie podoba, wzial bym sobie ale do mojej ksywy sie juz przyzwyczailem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anal_Destroyer jest internacjonalne, więc o co chodzi. Sempiterna tak samo, tyle że po łacinie, a nie w barbarzyńskim narzeczu Anglosasów.

Scroll_Lock i Heidelberg_Harris_M600 nie trzeba tłumaczyć, a dodatkowo z tego drugiego można ulepić zgrabny skrócik HHM600 i niech se zgadują, co znaczy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takk... miałem się uczyć bo egzamin za 6 dni :> :> :> aleee... aleee... teraz to już mam banana na twarzy (Jonas nie twojego :twisted: ). Jak można być takim kolesiem.

Czy teraz nie można po prostu wpisać sobie w ksywce: Jasiu, Tomek, Felek, Hildegarda, Ksawery, Teodor? Ja patrze, a tu jakies Mithril_anal_destroyer_fire_in_the_hole_nice_shoes_wanna_fuck_? Niedlugo bedzie total_madafaka_faker_sziter_oral_master_jonas_podroba_chain_killer_rocco_fanclub . Ludzie, litosci. Wpiszcie sobie normalne nicki jakieś, a nie takie wydumane. Nie będę komentował wszystkich pomysłów w stylu Mithril itd. itp., pytanie do OMG, czy ty myślisz, że w ten sposób będziesz cool, trendy, nice, fluffy i w ogóle dasz nam orgazm jakiego nigdy nie mieliśmy? :> to jest śmieszne... nick śmieszny... w ogóle temat śmieszny, a najlepiej na ten temat wypowiedział się Dijkstra, którego nick ;] tak na marginesie też na początku sprawiał mi trochę problemu, gdyż z Sapkowskim mam tyle wspólnego, że bywaliśmy u siebie... ja u siebie i on u siebie.

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...