Skocz do zawartości
feromann

Co myślicie o X800PRO?

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdą jest,że moja fascynacja komputerami dopiero się zaczeła.

Nie jest moją intencją się przechwalać, ani nikogo wprowadzać w błąd.

Chciałbym poruszyć tylko problem, aby wszyscy zastanowili się zanim przeznaczą mnustwo kasy na wymianę karty.

Moim zdaniem ATI oczarowało nas wersją testową , a te w sprzedaży mają

nieco gorsze parametry.

Bardzo się obawiam konfrontacji ATI z GF.

Nie wiem czy tą kartę można ,będzie modować , z tego co narazie czytałem to tylko z lutownicą w ręku.

Na moim kompie karta wypada tak

http://service.futuremark.com/servlet/Inde...&projectType=10

U mojego kolegi na P4-3,2-jest ok8900.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdziele, to ja tu cały czas klepie bide na GF2Ti a Ci zamieniaja R360 na R420 i jeszcze marudza... normalnie tylko  :baranek:  :baranek:  

W d***ch wam sie poprzewracalo do tego siedzenia przed kompem   :wink:  :twisted:

wymiana sprzetu na coraz nowsze zabawki to czasem uzaleznienie niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam gf 6800 ultra - ta jedna sztuke kupilem co u arabow sprzedawali . mam 14 tysiakow w 2003 marku , i mozesz sie schowac z tym 800 pro . niech dadza screeny , dowody , bo kazdy gupio moze pisac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim ktorzy sadza, ze n-vidia jest taka cudowna, a Ati dalo ciala odsylam do testu geforce 6800 zamieszczonego w angielskim wydaniu tom´s hardware guide- uwagi odnosnie jakosci generowanej grafiki

stary artykuł, już dawno zostało to poprawione w sterach :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, że pewnie mi nie uwierzycie, ale mam wersje beta X900 XT niestety nie moge tego udowodnić bo mój wój (prezes Ati) zabronił mi i powiedział ciotce (to on stworzyła 3dmarka 2k1 i 2k3) żeby zablokowała mi konto i niestety nie moge opublikować orb'a, jak tylko dozebieram na lepszy zasilacz bo mój Antec 600W cos słabnie to podam wam ile mam pkt w markach :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam 6800GT

moj 10000000GT/XT/PRO bierze go na sniadanie :lol:

Jezu skad sie tacy ludzie biora. :oops:

Dołączona grafika

Hmm a CO TO MOZE BYC?? Niech pomysle, moje kolana, moja karta, hmmm, pewnie dzielo boze...

orb wieczorem jak skoncze dzien z kobieta moja ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi