feromann Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Prawdą jest,że moja fascynacja komputerami dopiero się zaczeła. Nie jest moją intencją się przechwalać, ani nikogo wprowadzać w błąd. Chciałbym poruszyć tylko problem, aby wszyscy zastanowili się zanim przeznaczą mnustwo kasy na wymianę karty. Moim zdaniem ATI oczarowało nas wersją testową , a te w sprzedaży mają nieco gorsze parametry. Bardzo się obawiam konfrontacji ATI z GF. Nie wiem czy tą kartę można ,będzie modować , z tego co narazie czytałem to tylko z lutownicą w ręku. Na moim kompie karta wypada tak http://service.futuremark.com/servlet/Inde...&projectType=10 U mojego kolegi na P4-3,2-jest ok8900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jeszcze dobrze by było, gdybys nauczył się publikowac projekt i dawac do niego linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 od siebie: X800pro koszt 399$ i 20 $ przesyłka ,zrezygnowałem i popieram Jeffrey-a ale pewnie na Doom-a 3 i HL2 to bedzie w sam raz wydajnościowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja pierdziele, to ja tu cały czas klepie bide na GF2Ti a Ci zamieniaja R360 na R420 i jeszcze marudza... normalnie tylko :baranek: :baranek: W d***ch wam sie poprzewracalo do tego siedzenia przed kompem :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja pierdziele, to ja tu cały czas klepie bide na GF2Ti a Ci zamieniaja R360 na R420 i jeszcze marudza... normalnie tylko :baranek: :baranek: W d***ch wam sie poprzewracalo do tego siedzenia przed kompem :wink: :twisted: wymiana sprzetu na coraz nowsze zabawki to czasem uzaleznienie niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 kurde cos sie jeblo i 2 razy post poszedl :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 wymiana sprzetu na coraz nowsze zabawki to czasem uzaleznienie niestety :( ano :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 coz ... od kilku dni mam x800pro i mnie sie bardzo spodobal. podkrecil sie bez zmian na 530/560 - i przekroczylem 10 000 pkt. w 3dm03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Hmmm - a moze jakis screen bo takie suche fakty nie przekonuja tutaj nikogo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja mam gf 6800 ultra - ta jedna sztuke kupilem co u arabow sprzedawali . mam 14 tysiakow w 2003 marku , i mozesz sie schowac z tym 800 pro . niech dadza screeny , dowody , bo kazdy gupio moze pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 kazdy moze gadac troche lepiej lub troche gorzej... gdzie sa dowody ?!?! masz 24h na podanie takowych albo rachu ciachu i do piachu :lol: to byl joke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Buehehhahahha!!!!!!!!! HeatFighter -> MEGA LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 wynik bylby lepszy ale na X800Pro przycina photoshop :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a nie mowilem ze pan FEROMAN to fantasta i dzieciak :lol: muahahahahahahaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 zastanawia mnie czemu gdy ktos pisze, ze posiada x800pro wali sie na niego info, ze oszukuje? naprawde latwo miec taka karte prowadzac firme komputerowa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 zastanawia mnie czemu gdy ktos pisze, ze posiada x800pro wali sie na niego info, ze oszukuje? naprawde latwo miec taka karte prowadzac firme komputerowa..... a tak trudno podać wynik do ORBa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Wszystkim ktorzy sadza, ze n-vidia jest taka cudowna, a Ati dalo ciala odsylam do testu geforce 6800 zamieszczonego w angielskim wydaniu tom´s hardware guide- uwagi odnosnie jakosci generowanej grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 zapodaj linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Wszystkim ktorzy sadza, ze n-vidia jest taka cudowna, a Ati dalo ciala odsylam do testu geforce 6800 zamieszczonego w angielskim wydaniu tom´s hardware guide- uwagi odnosnie jakosci generowanej grafiki stary artykuł, już dawno zostało to poprawione w sterach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 wiem, że pewnie mi nie uwierzycie, ale mam wersje beta X900 XT niestety nie moge tego udowodnić bo mój wój (prezes Ati) zabronił mi i powiedział ciotce (to on stworzyła 3dmarka 2k1 i 2k3) żeby zablokowała mi konto i niestety nie moge opublikować orb'a, jak tylko dozebieram na lepszy zasilacz bo mój Antec 600W cos słabnie to podam wam ile mam pkt w markach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Eh... ludzie. Troszke zaufania do innych. To ze gosc nie potrafi poprawnie linka wkleic, to nie znaczy ze od razu klamie :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ja mam 6800GT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ja mam 6800GTmoj 10000000GT/XT/PRO bierze go na sniadanie :lol: Jezu skad sie tacy ludzie biora. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Moja karta z podpisu te wasze wszystkie karty małym wciągnięciem ciągnie.. popatrzcie na karte.. ATI RADEON 9200!!! ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Jak sie kupuje taki sprzet to chyba człowiek nie może być taki gupi żeby linka z ORBa nie umieć skopiować tylko :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a ja mam 6800GTmoj 10000000GT/XT/PRO bierze go na sniadanie :lol: Jezu skad sie tacy ludzie biora. :oops: Hmm a CO TO MOZE BYC?? Niech pomysle, moje kolana, moja karta, hmmm, pewnie dzielo boze... orb wieczorem jak skoncze dzien z kobieta moja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ladny fotomontaz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ja tam od oszustów nikogo nie wyzywam bo zakładam że ludzie na tym forum to już nie dzieciaki.... wiecej wiary w ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Berkut to nie twoja karta, bo nie ma FC! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...