Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 No i stało się, wszystko kupione. Jest kilka zmian w początkowej konfiguracji: - Epox 8K3A+ - Athlon XP 1800+ - DDR 256MB PC-2100 Elixir - Pine GF4 MX440 - SB Live! Player 5.1 - Seagate Bar. IV 60GB - Titan TTC-D5TB - Obudowa Modecom 300W - LG 52x - Teac 40/10/40 IDE - FDD - Klawa+mysz - Sieciówa 3Com (2 szt.) - LG 19" 995FT+ Całość za 4800zł Jutro albo pojutrze wyniki :wink: :D :wink: Ten zestaw to troche przejebales. Tak jak juz koledzy mowili lepiej bylo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> GF3 (taka sama cena jak GF4). Lepiej bylo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> V7 albo nawet V7+. Ogolnie zestaw taki sobie a za ta cene mozna bylo zlozyc cos naprawde SUPER. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 konfiguracja całkiem całkiem ja bym sie tylko nad grafą zastaniawiał Geforce 2Ti są bardzo tanie ja na swoim mam w 3D Marku 5440 punktów a mój kumpel co ma Ti 200 tylko 5600 i po co tyle kasy wydawaćJasne :P:P:P Ten pierwszy wynik jest z 3dmark2000 a drugi z 2001 :) Albo ma stery z 99 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 hehehe sam sie zastanawiałem nad tym gejforcem, i końcu stwierdziłem ze to %^$%#$, kupie se później - i dalej mam gf2mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSoLow Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Wiem, że zestawik się trochę spie....lił, ale do zakupów nam się wpier..lił bart koleżki - starszy ode mnie i cfaniakował, że się zna najlepiej (no i on trzymał kasę :x ). Co miałem zrobić, bić się z frajerem jak mi zaczął mówić, że jak czwórki GF są takie tanie to po co wywaleć więcej kasy na 3-kę (koleś myślał, że jak 4-ka to musi być lepsza :? ). Co do płyty to pomyślałem sobię, że koleś extremalnie kręcić nie będzie więc postawiłem na przyszłość. Wracając do grafy, wierzcie mi - nie tego chciałem :evil: A miało być tak pięknie... . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSoLow Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Volcano 7 nie było a koleś nie chciał czekać jeszcze jednego dnia na kompa, więc wziął co było :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSoLow Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Testów chyba szybko nie będzie bo koleś oszalał od kiedy ma tego kompa. Jak trochę ochłonie i da się dopchać do maszyny to się nią trochę pobawie i dam znać jakie wyniki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...