k2 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Mam grafe Prolinka GeForce 2 ti 64ddr z wyjsciem Tv. Czy opłaca sie to sprzedawać i kupić GF4 ti 4200 czy jeszcze poczekać? jakiego GF4 kupic myslałem mad prolinkie i winfastem [gainward odpada, za beznadzejny radiator] Jeżeli tak to za ile sprzedać taka karte? Dodam tylko ze ten Gf2 na funkcjie zmiany na QuadroII. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Już ci pisałem za ile mój poszedł. Ja właśnie tak zamieniam, i również nie wiem co kupić. Gainward w wersji Ultra Golden Sample, ma nie tylko lepszy cooler, ale również radiatory na pamięciach 3.3 ns. Niestety jest nieco droższy, dlatego ja z niego chyba zrezygnuję, no chyba, że nie znajdę nic lepszego z tymi samymi opcjami taniej. P.S. Ile Winfast GF4Ti4200 ma ns pamięci? 4? 3.6? 3.5? 3.3? No i czy ktoś zna miejsce gdzie sprzedają tego Abita Siluro??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Mam grafe Prolinka GeForce 2 ti 64ddr z wyjsciem Tv. Czy opłaca sie to sprzedawać i kupić GF4 ti 4200 czy jeszcze poczekać? jakiego GF4 kupic myslałem mad prolinkie i winfastem [gainward odpada, za beznadzejny radiator] Jeżeli tak to za ile sprzedać taka karte? Dodam tylko ze ten Gf2 na funkcjie zmiany na QuadroII, poprzez zowrke i zamontowany na Gpu radiator BluOrb :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...