Skocz do zawartości
yotomeczek

Posiadacze NUKLEONa do serwisu ... /jak z wadliwymi autami/

Rekomendowane odpowiedzi

Jelen w moim odczuciu jesteś dupkiem - daj sobie luz z oskarżaniem Mate'a i z tą twoją "lameriadą" . Masz jakies kompleksy czy co? Długo będzie trzeba Ci tłumaczyc, że każdy popełnia błędy często nieświadomie? Skoro Mate przyznaje się do trefnej partii bloków i postepuje fair z klientami to czego ty człowieku chcesz. Taki mądrala jesteś to sam rozpocznij swój biznes i nie krytykuj za coś co nie ma nawet związku z Tobą.

Dla Jelenia EOT

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jelen - nie masz sie do czego przyczepic ???

jak ci cos za drogie czy ci cos nie pasuje - to nie kupuj !!!

ale tez nie oskarzaj Mate o jakies niecne dzialania.

Nawet blokom od DangerDena zdarza sie np cieknac bo zapomnieli dodac utwardzacza do kleju na ktory sa wkrecane krocce , i co? to znaczy ze blogi DD sa do kitu ? - NIE - blok zostal wymieniony i tyle

Nigdy ci sie nic nie popsulo ? samochod, telewizor itp ?

ehh... szkoda slow

MATE - respect !!!

arthx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jelen - proponuje otworzyc firme i rozpoczac produkcje bloczkow - chetnie bym zobaczyl jak Twoje "idealne" konstrukcje uszczesliwiaja miliony ludzi. :twisted:

Malo jest takich co placa za swoje bledy; + dla Mate'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cvir - masz rację - gość jest mocny w gębie ale jak by zobaczył jak to jest fizycznie z dostawcami, podwykonawcami itd to by trochę spuścił z tonu.

Mate - wielki PLUS za dbanie o klienta i odwagę jakiej brakuje większości firm i osób. I nie przejmuj się krzykaczami, którzy wszędzie szukają afery a potem drą mor....ę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeleń .... Co Ci zrobił .... Mate ze tak na kolesia nietrawisz ....Zwróc uwage .. on przeprasza .... Zwraca Ludziom Pienoądze .... za zalany Sprzęt .....

Oferyje Ci BEZPŁATNA NAPRAWE >>>>>

CZEGO JESZCZE OD NIEGO WYMAGASZ >>>

A wogóle masz Nuka ? ?

JAk nie to sie nie Udzielaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grzeska sie czepiasz za PODPIS >>> Masz kompleksy ....??

Myślisz za jak masz 4 Gz to jestes ql koles ... Kogos to obchodzi ..??????

A teraz do tematu ...

Mam jeden z pierwszych sztuk NUKA wszystko działa Super jak do tej pory .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hymm to jest polska przecież, tu nawet jak komuś coś dasz za darmo to będzie miał wonty... do wora z takimi.

Ja jak będę składał za niedługo swoje wc napewno zamówie u Mate, widać że dba o klienta i niech tego nie zmienia ! Takie podejśćie napewno jest jednym z czynników kupna w Jego sklepie.

Btw jak chce się być cholernie upierdliwy - avatar też reprezentuje a Ty Jeleń go nie masz też tak Ci było trudno zmienić podczas 1 roku ?

n/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwoli scislosci, zapytam, czy to NUKLEON 2 Rev.1.0 czy wczesniejsze Nuki sa wadliwe :?:

z http://mcs.pc.pl/news.php?id=192 :

" W związku z ujawniającym się po pewnym czasie użytkowania problemie z blokiem Nukleon N2v2 proponuje bezpłatną naprawę bloku. Problem tkwi w materiale, z jakiego została wykonana podstawa bloku.......... "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko powiem iż pomimo że nie przepadam za Mate'em, a raczej cenami jego produktów, to musze przyznać iż jako firma zachowuje się naprawde w porządku.

A to że niektórym łatwo przychodzi rzucanie oszczerstwami i wyzywanie innych :? Łatwo to skomentuję - zrobię to na przykładzie Tristana - mam nadzieję iż nie będzie sięczuł urażony. Ty mogłeś sobie pozwolić na rozwalenie kilku procków (i to niektóre przez ewidentne własne błędy - jak musisz przyznać) i pewno jeszcze większej liczby sprzętu gdyż jestem pewien iż nie musisz ciężko charować by na komputer zarobić. A Mate - to jak firma. Źle idzie - tracisz kasę, dobrze zarabiasz - nikt mu nic nie daje "za darmo". Zatem bardzo uczciwie zachowuje się przyznając się do błędu - i to "publicznie". A to że bloki okazały się niesprawne - nie z jego winy - i jak zapewne wiele osób przyzna nie jest łatwo ot tak sobie owe wady wykryć - zupełnie nie na miejscu jest krytykowanie jego postępowania przez osoby które znacznie prostsze błędy popełniają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś sie mówiło .... Ty Jeleniu ...... Na Jakiegoś niezorientowanego kolesia .... Takiego Delikatnego Debila .....  

Już wiem dlaczego .....  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

buahaha dobre :lol:

a co do jelenia... ty jestes alfa i omega , idealny , nieomylny , wszechwiedzacy tak?

twoje 4ghz ci na to pozwala prawda? jestes ql ziomal , trendy i co tam jeszcze..

ty przestales juz byc smieszny , jestes conajmniej zalosny. krytykowac to kazdy umie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze co do wyrobow Mate'a.

jesli ci nie odpowiada ich cena , nie kupuj. proste nie?

to ze jednak jego produkty maja wziecie , znaczy ze cena przeklada sie na jakosc. a ze czasem zdarzy mu sie wpadka , coz, ZDARZA SIE.

p.s pozwol ze zapytam. miales chociaz w rekach nuka2?

jeszcze jedno. kto dal ci prawo nazywac kogos oszustem? zlapales go na oszustwie? udowodniles mu to? zostal wydany wyrok? zapewne nie. wiec o co chodzi? czyzby burza hormonow , jakze powszechna w twoim wieku , wziela gore? :evil:

to samo tyczy sie wyzywaniem ludzi od frajerow. widzisz , ja uwazam ciebie za frajera. chocby za to ze sprzedales swoja pentiawke. i co , nie mam prawa nazwac cie frajerem prawda? bo to byla twoja decyzja itd. wiec ty z laski swojej nie wyzywaj ludzi od frajerow i innych za np. kupienie takiego bloku a nie innego.

dotarlo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normalnie najazd Mongolski zrobiliscie na mnie za to ze wypowiadam swoje zdanie inne niz wasze userów... ,nie nie bede robil wlasnych blokow nie otworze takiego biznesu poprostu nie chce zarabiac pieniedzy na o/c... Ehh Rout Menphis co maja moje wyniki O/C do dyskusji z mate?? widze ze zazdrosc?? zzera i musicie to dodac ,co jest w ogole glupim argumentem!? ,nie rozumiem czemu o tym wspominacie? tomasir to ile psuje i za ile to moja sprawa raczej... stac mnie na to aby uczyc sie na bledach! Co do przyznania sie do bledu Mate to za to szacunek... jest to pierwszy krok tej firmy ktory mi sie podobal!

Nexer haha na to czekalem :D moj avatar reprezentuje mnie w pelni! to jest metafizyka on jest ale go nie ma! to jest avatar pt "pustka" reprezentujacy to ze nie utozsamiam sie za bardzo psychicznie i emocjonalnie z kontem na forum internetowym!. Jego celowo tam nie ma!. Dobra EOT!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazdrosc? bynajmniej. napisalem o tym, bo tak pieczolowicie szczycisz sie tym. zreszta nietylko tym. a ten najazd imo ci sie nalezal. i to nie ze wzgledu na inne poglady , tylko na sposob ich wyrazania. jeszcze raz zapytam : kto dal ci prawo nazwac Mate'a oszustem?

ja tez postuluje za EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do przyznania sie do bledu Mate to za to szacunek... jest to pierwszy krok tej firmy ktory mi sie podobal!

Widze Jelen zawieszenie broni a tutaj dalej miecho leci :?

Ja tez jestem obsceniczny ze swoim dualem i wale go w kazdym watku o pamieciach , kiedy mi sie oberwie :lol: :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jelen - mówisz ze nigdy nie lubiłeś bloków MCS. Do dziś pamiętam jak kupiłes nukleona i go założyć nie umiałeś i się skarżyłeś na OC-Master ze blok jest do bani. Tego to już nie nazywasz lameriadą? Dowalasz sie do czyjegoś podpisu i mam jedno pytanie z tym związane: A c*** Ci do jego podpisu? Moge mieć napisane gf2mx @ x800 pro i to będzie tak źle świadczyło o mnie? Nie wydaje mi się.

Co do ceny bloków - jak świat światem wszystko od zawsze było za drogie. Jak jesteś taki cwaniak to może sam spróbuj coś wdrożyć do produkcji, rozwinąć i potem wprowadzać innowacje. Przecież wcale tak bardzo duzo ludzi znowu nie ma WC i to sie nie sprzedaje tak dobrze jak piwo w sklepie...

Kopiowanie bloków - masz na to dowody? Prosze pokaż czy co do milimetra jest wszystko to samo a nawet jeżeli jest to co z tego? Nie pasuje Ci? Kup sobie drożej u kogo innego.

Wpadki bloków - ja zaliczyłem dwie (Sev1 i N2) i w obu przypadkach Mate zamienił mi bloki na sprawne. Przez Sev1 spaliłem zasilacz i mate chciał oddać mi kase ale nie przyjąłem bo to był tylko codegen 300W. Widać Ty jesteś idealny i nigdy ani razu sie nie pomyliłeś. No nic wyjątki się zdarzają.

Widze że odpuściłeś obrone. Hmmm może to i dobrze się nie kompromitować tylko przemyśleć swoje postępowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Nuka 2v2 i zero problemów. Wygląda zajebiście, temperaturki oki a problemów sie nie spodziewam bo nie używam dupnego coopershima bo po jaką cholere.

Mate kolejne bloki też pewnie kupie u Ciebie. A jak sie cena komuś nie podoba to niech nie kupuje. Od tyle.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Nuka 2v2 i zero problemów. Wygląda zapupiście, temperaturki oki a problemów sie nie spodziewam bo nie używam dupnego coopershima bo po jaką cholere.

Po jaką cholere to sie dowiesz jak kiedyś nierówno blok dokręcisz ;) wtedy samo sie wyjaśni.

Mate kolejne bloki też pewnie kupie u Ciebie.

Sorry ale aż wazelina kapie z tego :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jelen - mówisz ze nigdy nie lubiłeś bloków MCS. Do dziś pamiętam jak kupiłes nukleona i go założyć nie umiałeś i się skarżyłeś na OC-Master ze blok jest do bani. Tego to już nie nazywasz lameriadą? Dowalasz sie do czyjegoś podpisu i mam jedno pytanie z tym związane: A c*** Ci do jego podpisu? Moge mieć napisane gf2mx @ x800 pro i to będzie tak źle świadczyło o mnie? Nie wydaje mi się.

Co do ceny bloków - jak świat światem wszystko od zawsze było za drogie. Jak jesteś taki cwaniak to może sam spróbuj coś wdrożyć do produkcji, rozwinąć i potem wprowadzać innowacje. Przecież wcale tak bardzo duzo ludzi znowu nie ma WC i to sie nie sprzedaje tak dobrze jak piwo w sklepie...

Kopiowanie bloków - masz na to dowody? Prosze pokaż czy co do milimetra jest wszystko to samo a nawet jeżeli jest to co z tego? Nie pasuje Ci? Kup sobie drożej u kogo innego.

Wpadki bloków - ja zaliczyłem dwie (Sev1 i N2) i w obu przypadkach Mate zamienił mi bloki na sprawne. Przez Sev1 spaliłem zasilacz i mate chciał oddać mi kase ale nie przyjąłem bo to był tylko codegen 300W. Widać Ty jesteś idealny i nigdy ani razu sie nie pomyliłeś. No nic wyjątki się zdarzają.

Widze że odpuściłeś obrone. Hmmm może to i dobrze się nie kompromitować tylko przemyśleć swoje postępowanie.

1.CZLOWIEKU! CO TY ZA BAJKI BREDZISZ! NIGDY W ZYCIU NIE MIALEM NUKLEONA!!!!!!! CO TO ZA BREDNIE!!!! ,wsyztskie bloki które mialem (a WC mialem wczesniej niz powstalo mcs...) byly robione przezemnie!

2.NAUCZ SIE CZYTAC!!! pisalem post wyzej o produkcji blokow ...

3. Ze nie co do milimetra nie znaczy kopia ,wszyscy wiemy ze mate sie wzoruje na blokach z zachodu i tego nie podwazaj

4. Co do kompromitacji to ty sie kompromitujesz 245mhz FSB na DFI... tak OT... ,a przemyslac nie mam czego dalej podtrzymuje swoje posty pisane w tym topicu!

@rout

szczyce sie bo mam czym w przeciwienswie do ciebie EOT! ,aha i naucz sie CZYTAC CZLOWIEKU!! cytaty i posty ze zrozumieniem! ,jak widzisz zacytowalem to jak mate napisal ze nastepnym razem taka wpadke oleje! i napisaem "okazesz sie nastepnym razem!" jezeli masz troche inteligencji chyba domyslisz sie ze chodzilo mi o to ze bylo by tak gdyby nie przyznal sie do wpadki!. Ej... ile wy macie lat?? ja jestem mlody ale z niektorymi normalnie sie nie da konwersowac bo jak widac nie potrafia!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) Aj wybacz mój błąd z tym przepraszam bo byłem święcie przekonałem że to Ty byles ale właśnie sprawdziłem, sora.

2 , 3 ) Bez komentarza...

4) Nawet nie wiesz ile mam stabilnie fsb a zapewniam Cie ze sporo wyżej :lol: co nie znaczy że musze go ciągle uzywać bo troche ciepło sie na dworze zaczyna robić i mi te 245 starcza... Yyy i czym jak sie kompromituje? To na ile ja kręce sprzet to moja sprawa i tak samo nie obchodzi mnie zupełnie na ile inni jadą bo to też ich sprawa i mi nic do tego.

Nie szczyce sie owszem bo i po co? Czytam całkiem nieźle. Co do inteligencji nie będę sie wypowiadał bo szkoda słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt , nie przeczytalem dokladnie :oops: sorry za to.

pozwole sobie skopiowac to co napisal adasi: nie szczyce sie , bo po co?

jakbys sie czul na miejscu Mate'go? starasz sie , inwestujesz [nierzadko wszystko co masz] potem sie okazuje ze cos nie wypalilo np z przyczyn nie zaleznych od ciebie i trzeba ludziom zwrocic kase. no ok, zwrociles juz kase , naprawiles bledy a ludzie co? niezadowoleni , niewdzieczni . jak to napisal Mate , lezacego kopie sie w dupe :evil:

druga sprawa to podpis Grzecha. co ci przeszkadzal? jego podpis . za przeproszeniem nie twoj zasrany interes co on ma w podpisie , jaki ma av oraz co tam jeszcze napisal w profilu.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak.....jak czytalem ,niektore teksty to myslalem ze pogryze klawiatore i nie jest to spowodowane zazdroscia

Wielki szacunek dla Mate'a,ze nie olal poprostu sprawy.

IMHO temat wyczerpany az zabardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...