siwyyy Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam. Mam problem , miałem na płytce DVD-RW pewne dane, myślałem że już je skopiowałem sobie na dysk ale nie, po czym wymazałem płytke programem do (nagrywania, wymazywania) w winxp... Czy można odzyskać jeszcze te dane( czy są programy do tego) czy może lepiej oddać gdzieś do specjalnego punktu A może co najgorsze nie ma już szans na ich odzyskanie POMOCYYY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 pownien zadzialac Ontrack Easyrecovery Professional - o ile pamietam odzyskuje dane nie tylko ze sformatowanych nosnikow magnetycznych ale tez optycznych ewentualnie CDRoller - ale to raczej narzedzie do odzysku danych z uszkodzonych nosnikow optycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek44 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 pownien zadzialac Ontrack Easyrecovery Professional Koleś jak można używać progsa do odzysku danych na wymazanym RW. :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 w sumie to zalezy czy usunąłes tylko wpisy na cdrw czy WYCZTSCIŁES całą cd nieszcząc wszystko co napotkał laser :lol:w sumie to zalezy czy usunąłes tylko wpisy na cdrw czy WYCZTSCIŁES całą cd nieszcząc wszystko co napotkał laser :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...