SzymonTER Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam, Od paru dni zastanawiam się jaki radiator będzie godzien lezeć na moim procku. Zastanawiałem się nad ThermalRight'ami, Thermaltake'ami i Zalmane. Myślałem o modelu SLK-900A, no ale mój zakup musi być na lata i znieść przesiadke na nowszą generację (Athlon64) lub inną platforme (P4) czyli musi mieć uniwersalne mocowania. Co sądzicie o tym: Thermaltake Combo Cool DIY Pipe 101 Użyłbym Arctic Silvera % a na radiator nałożył bym PANAFLO 92mm na 24V puszczony na 12V. Co o tym sądzicie? Będzie bezgłośnie i wydajnie? Ten radiator z tego co widze ma sporo finów i te heatpipe'y więc chyba powinien zdeklasować konkurencje Za pomoc dzieki, może macie jakieś linki do testów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 1. Wyszukiwarka tu na forum 2. www.google.pl Niec więcej Ci nie potrzeba.Wszystko znajdziesz co Cię interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...