yogi186 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 No jak w temacie - co jakiś czas wywala mi BSODy, czasem Win zacina się przy ładowaniu elementów do traya, czasem ich wogóle nie załaduje i chodzi dalej. Czy to możliwe, że to przez to , że zainstalowałem RED HATa ??? Jest na osobnej partycji. Ale w sumie jak pamiętam to działo się to już troszkę przed zainstalowaniem tego cuda, tyle że nie było BSODów - tylko zwiski. Temp na procu elegancka. Aha czy to możliwe, że jest to powodowane przez drivery do grafy ( najnowsze OMEGI) ????? Pomóżcie plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz P.S. Postawienie windy od nowa nic nie dało - już to robiłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Czy to możliwe, że to przez to , że zainstalowałem RED HATa ??? Jest na osobnej partycji. Nie. Zawiesza się linux? Jeżeli tak - sprzęt Jeżeli nie, a już robiłeś reinstalacje - sprzęt, albo dziwne sterowniki tym razem instalujesz. Zainstaluj jakieś starsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Czy to możliwe, że to przez to , że zainstalowałem RED HATa ??? Jest na osobnej partycji. Nie. Zawiesza się linux? Jeżeli tak - sprzęt Jeżeli nie, a już robiłeś reinstalacje - sprzęt, albo dziwne sterowniki tym razem instalujesz. Zainstaluj jakieś starsze. Linux chodzi jak trzeba - żadnych zwisuff, ani kernel panikuff. Tylko nie wiem czy tak jest dobrze - bo cosik wolnop wykonuje niektóre operacje w KDE - otwieranie niektórych okien - zapisywanie ustawień. Wracam do straszych steruff - OMEGI to chyba nie dla mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 przy 64 mb ramu to normalne ze kde pracuje troche wolno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 przy 64 mb ramu to normalne ze kde pracuje troche wolno... i przy procku k6-2 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Nadal jade na 98SE i nie narzekam, zwis jak sie zdazy to na 90% moja zasluga :D Chodzi szybko i w ogole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 świeta racja reed~XP ja tez siedze na w98se i bez problemów (szybko i dosyć stabilnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Nadal jade na 98SE i nie narzekam, zwis jak sie zdazy to na 90% moja zasluga :D Chodzi szybko i w ogole :) ŚWIĘTE SŁOWA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 I ja potwierdzam stabilnosc Win98se. Jedyne "zwisy" jakie rejesttruje to to, ze czasem sie win nie chce wylaczyc i trzeba pomagac przyciskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja uważam win 98 za dośc słaby system operacujny. Aktualnie korzystam z xp i jest naprawde dobrze, brak mi tylko RAM'u :) i porównując do win98 głupio się ustawia "zarządzanie" numerami IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 zmien win na np. me ja ma i jeszcze mi sie nie wiesił bez mojej winy a pozatym miałem juz ze 3 zmiany sprzetu tz płyta grafa i pamieci i zawsze buja bez zazutu ...to ze win me jest do [gluteus maximus] to nie prawda trzeba tylko go skonfigórowac :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...