Unixos Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam stałem sie szęśliwym posiadaczem Athlona 1800 T-bred z odblokowanym mnożnikiem seria : JIXHB0324RPMW czy jest któs w stanie na pdstawie tych informacji ocenić czy jest to dobra seria do podkręcania za od[powiedz z góry dziękuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 średnia ale ważne że stepping BO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 T-bird to skrót od Thunderbird- a te były max 1400MHz. Twój proc to T-bred- Thunderbred. 24 tydzień 2003- odblokowany mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 to ze jest odblokwoany to wiem, wiem tez ze 24 tydzien:) ale bardziej mi chdozi o to czy je sie dobrze podkręca ps. rzeczywisie pomylilem sie to T-bred pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zanim nie edytowałeś posta pytałeś czy ma odblokowany mnożnik- i po co to skasowałeś ? ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam stałem sie szęśliwym posiadaczem Athlona 1800 T-bred z odblokowanym mnożnikiem to edytowałem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Nie tnij głupa :evil: . EOD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 "Twój proc to T-bred- Thunderbred" Nie Thunderbred tylko Thoroughbred Wiem czepiam się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 T-bird to skrót od Thunderbird- a te były max 1400MHz. Twój proc to T-bred- Thunderbred. 24 tydzień 2003- odblokowany mnożnik. Jak już to t-bred to skrót od throughbreed ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 sorki nie zauważyłem ze już ktoś to napisał.... Jeszcze raz sorki juz sie nie czepiam i nie powtażam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 powtórka z rozrywki : już nie powtaRZam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...