Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 siedze sobie w domku a mieszkam na 2 pietrze wiec slysze co nieco oto fragment rozmowy : ,, no moze sie urodzic martwe albo umrzec w brzuchu ,, i tu nagle wskakuje inny koles ,,te qrwa a jaka jest roznica pomiedzy tym ze sie urodzi martwe a tym ze umrze w brzuchu ??????,, :evil: :twisted: i dalej nie slyszalem hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no nie wytrzymam buhaahahahhahahahhaha ciekawe co to za robole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Tutaj mozna tylko westchnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 :? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 :arrow: Graham_ nie ladnie tak podsluchiwac czyjes rozmowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Heh tez mieszkam na 2 pietrze i pod oknem (moze 20m od okna) mam sklep monopolowy calodobowy. Nie pytajcie mnie co ja juz slyszalem bo 1000 stron ksiazki moznaby zapisac spokojnie. :cry: :cry: :cry: :cry: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Heh tez mieszkam na 2 pietrze i pod oknem (moze 20m od okna) mam sklep monopolowy calodobowy. Nie pytajcie mnie co ja juz slyszalem bo 1000 stron ksiazki moznaby zapisac spokojnie. :cry: :cry: :cry: :cry: Pozdro Dexter hyhy ja do monopolu mam jakies 3 przystanki autobusem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 .. hyhy ja do monopolu mam jakies 3 przystanki autobusem :D współczuję tobie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 No to u mnie było coś takiego. Siedzę sobię teraz i słyszę zza balkonu ,,Kur-wa! Gdzie jest administrator tego burdelu!" :lol: :lol: Wychodzę na balkon, a tam kierowca śmieciarki ostro w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony nie może wyjechać, bo u nas są bramy na pilota i nikt mie chce go wypuścić. No to mu otworzyłem, bo nikt [gluteus maximus] nie chciał ruszyć :evil: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 PS- zauważyłem cenzurę- zamiast słowa ,,Kur-wa'( bez myślnika) wpisywane jest słowo ,,Kurcze" :lol: . A co ma Pani Prostytutka do kurczęcia :lol: :lol: ? MOże zamiast tego wpisywać dziwka, albo bitch, zeby co po niektórzy nie wiedzieli o co chodzi :D ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 eh no to z innej beczki :) Kiedys jadac sobie masowym srodkiem razenia (autobusem) spotkalem 2 kolesi co sie klucilo co jest lepsze volvo xc czy volvo cross country :) No coz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dexter: opusc na dol mikrofon i nagrywaj co ciekawsze dyskusje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Powiem krrótko są ludzie i taborety 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...