michalak Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 HAHAHA ale zajebiście mam 84 punkty, rozłożne na 43 i 41(tylko ze szczęścia zapomniałem co z czego). Piszcie tu wasze wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja mam 78pkt (41 i 37)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 42 z maty i 43 z polaka w sumie 85 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Syn ma matma 46 polski 37 - coś się sypną w swobodnych tematach ;), ja też z orto orłem nie byłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 1 z polaka i 2 z matmy razem 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 1 z polaka i 2 z matmy razem 3 :) chyba zartujesz 8O Z samego strzelania by bylo wiecej 8O (no chyba, ze sie ma totalnego pecha :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Human: 43 Matma: 42 Razem: 85 Troszke mało ale nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 83 punkty - 44 polak i 39 matma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 nie zartuje z polaka mialem 43 matma 42 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Widzę że same kujony na tym forum :D Ja 2 lata temu miałem 55pkt. i to nie wiem jakim cudem (wiekszość odp. ściągnięta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 2 lata temu >>> 74 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 2 lata temu 76 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 41 z humana, 43 ze ścisłych . Liczyłem na minimum 84 więc jestem zadowolony , szkoda tylko że z matmy tylko 41 (liczyłem na więcej) , ale chyba polski był trudniejszy bo większość osób ma więcej z matmy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grocal Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Moja girl ma odpowiednio humanistyczny/mat-przyrodniczy 41/49, czyli razem okragle 90pkt, co z ocenami daje 171 8O ...ciekawe co bedzie na maturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 roczek temu 74 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja zlamiłem ostro i mam łącznie 47 pkt :? B Y W A :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja miałem rok temu 93...... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 qrwa...a ja do dzis nie mam wynikoff:(( tamoja szkola jest tak poy...nawet dyrektor kodu sszkoly ne chce podac by w necie sprawdzic :( i co ja mam zrobic? testy sa podobno od tego poniedzialku juz w szkole...a nikt nie rozdaje :/// pewno z 60 bede mial ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Nasza szkola dostala wczoraj ale dzisiaj zostaly podane dla ogolu (tylko nasza klasa sie dowiedziala wczoraj bo wychowawczyni pogadala z dyrem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 <font color="#FF0000">[ciach!]</font>...a ja do dzis nie mam wynikoff:(( tamoja szkola jest tak poy...nawet dyrektor kodu sszkoly ne chce podac by w necie sprawdzic :( i co ja mam zrobic? testy sa podobno od tego poniedzialku juz w szkole...a nikt nie rozdaje :/// pewno z 60 bede mial !tez tak mialem rok temu, ale pogadajcie z jakims nauczycielem, ktory jest w porzadku to wam przyniesie albo spisze i poda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 rok temu 89 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Moja była dziewczyna, rok temu 50 ze scisłego i 48 z human. Oba pisała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 83 (44 matma, 39 polak) troche zły jestem na siebie że nie 50 z matmy :oops: ogólnie do szkoły będe miał jakies 161 punktów plus certyfikaty z konkursów ogólnopolskich więc raczej mnie przyjmą ( ide do czerwoniaka w Ełku , najlepsza szkoła w całym warminsko mazurskim) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Widzę że same kujony na tym forum :D Ja 2 lata temu miałem 55pkt. i to nie wiem jakim cudem (wiekszość odp. ściągnięta). Tia, kujony. Ja juz widze ja te pkt macie naprawde. W tym roku jest najnizsza srednia wynikow, a tu same asy. Ponizej 80 chyba nie schodzicie :roll: Szkoda gadac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Widzę że same kujony na tym forum :D Ja 2 lata temu miałem 55pkt. i to nie wiem jakim cudem (wiekszość odp. ściągnięta). Tia, kujony. Ja juz widze ja te pkt macie naprawde. W tym roku jest najnizsza srednia wynikow, a tu same asy. Ponizej 80 chyba nie schodzicie :roll: Szkoda gadac.... Kolego co mam Ci zaświadczenie OKE zeskanować i zaprezentować? Do opowiadania bajek to raczej ty masz ciągotki, chociażby dowodem tego jest topic o kompie za 10 k czyteż historyjka o porsche... Mnie też dziwią tak wysokie wyniki na tym forum ale wkońcu kompami zajmują się głównie ludzie inteligentni więc prawdopobnie większość mówi prawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 w zeszłym roku: 46 pol + 47 mat = 93 punkty ex equo z Dziobakiem 1st place :P :lol: (na zarzuty "kujon" odpowiadam srednią 3.4 (zawyzana przez W-F itp) w 1 klasie LO :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Albo poprostu chwalą się Ci co mają dużo :D a Ci co maja malo siedzą cicho ot co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Kujon .... :lol: Nic się do tego testu nie uczyłem, matematyka to kilka wzorów i logiczne myślenie, a polski to logika przedewszystkim i przydały by się ze 2 przeczytane leORT: ORT: ORT: ktury. A co do średniej, to pokręciłem się tu i tam(jakieś poprawki, plakaty, referaty) :D i mam 4,92 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Widzę że same kujony na tym forum :D Ja 2 lata temu miałem 55pkt. i to nie wiem jakim cudem (wiekszość odp. ściągnięta). Tia, kujony. Ja juz widze ja te pkt macie naprawde. W tym roku jest najnizsza srednia wynikow, a tu same asy. Ponizej 80 chyba nie schodzicie :roll: Szkoda gadac.... Kolego co mam Ci zaświadczenie OKE zeskanować i zaprezentować? Do opowiadania bajek to raczej ty masz ciągotki, chociażby dowodem tego jest topic o kompie za 10 k czyteż historyjka o porsche... Mnie też dziwią tak wysokie wyniki na tym forum ale wkońcu kompami zajmują się głównie ludzie inteligentni więc prawdopobnie większość mówi prawdę. Nie jestem Twoim kolega, mon. Zabolal mnie twoja riposta. Ehh, stary, stary. ----------- Dobra, nie bede sie ukrywal mam 50 | 50 pkt. Plus pkt. FCE, ladnego tylka i za zbieranie puszek. pfffff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 ja w swoim czasie mialem 90, ale to nic, moj kolega z klasy niezdal, pisal w tym roku, mial uwaga: 28pkt z obu, jaro respect :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...