poca Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Hehe, osobnik z mojej klasy mial w sumie 19 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 widze ze porywacie sie tutaj kto mial najmniej ptk w egzaminie :> ?? pffffffff moja ekhm.... osoba chodzaca do tej samej klasy miala 16 a co do wyniku to az wstyd podac ale... 62 ptk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 ja rok temu miałem 90: 47 human (najlepiej z klasy, a jeszcze w maju mi mówiła że mam zagrożenie) 43 matematyczno przyrodniczy (zaznaczyłem przyrodniczy, bo to on mi wszystko popsuł - nigdy biologii nie lubiłem) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 25 z humanistycznego i 40 z matematycznego, nieźle nie??? :lol: Najlepszy wynik w mojej klasie to 75 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 u mnie w szkole w zeszlym roq koles mial 13pkt, a w tym roku dziewczyna ma 14 punktow... ja nie wiem jak to mozna miec taki wynik 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja jestem tak sobie zadowolony :) Ale mam 40 z hum. i 41, z mat-przy. liczyłem na więcej z mat... Ale kij jest dobrze...do tego 5.0 i wzorzec :) Czyli dobrze jest :) A jak ktoś nie wierzy to tutaj dowód http://www.gim-nt.com/wyniki2004.html , ja to nr A19:) W sumie to jestem wqrzony na siebie tylko o to, że mogłem choć jeden próbny rozwiązać przed testem, albo coś poczytać, a tu nic...no ale wiem na przyszłość, że i bez nauki można napisać dobrze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 rok temu 79 pkt. Było naprawdę proste, pisałem z głowy :) Zero nauki, tylko komp i CS :) A średnia dla woj. łódzkiego wyniosła (podobno) 54 pkt :) A tu teraz pole do popisu dla qjonów, ci z mniejszą ilościa pkt siedzą cicho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 klientka, z ktora chodzilem kiedys do klasy napisala oba na 13pkt... nie wiem jak tego dokonala... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Rok temu... 79 w sumie :). Wynik taki sobie, ale plakac nie plakalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 heeh .. niezłą byśmy mieli średnią wyników na tym forum ... 45 matma -i tylko 38 polski ( rozprawka nie podeszła bod moje gusta ) ale to i tak u mnie w szkole jest najzwyższy wynik :) co z ocenami daje mi 158pkt a co do zarzutów tzw."kujoństwa" to luudzie jakbym ja się uczył to bym miał chyba same 6 i po 50 z egzaminów moja nauka do egzamu to było wejście na forum i wydrukowanie sciąg z fizyki .. zresztą średnią podwyża mi angielski, technika(to samo co infor.. robimy) i informatyka ( 5,1 ) spróbuje się dostać do Staśka w Lublinie albo do Uni , ostatecznie coś koło ojego miasta 1LO Krasnik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Hmm... gratulacje panowie... No to teraz ja: Humanistyczny: 45 pkt Mat-Przyr.: 32 pkt Suma: 82 pkt... to chyba 6 czy też 7 wynik z klasy, klasa miała 3 najwyższą średnią w województwie :) To są dopiero kujony :P 2 kolesi było zwolnionych z mat-przyr - olimpiada :wink: Laski miały po 89 :> Szkoda gadać.... I tak wszystkie lice nasze... :) Ach... zgodzę się z kolegą, że w tym roku najniższa średnia w historii... odpowiednio... (w woj. Śląskim) 21 mat-przy + 23 hum.... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 eee buahaka z tą średnią :> to już wiem, czemu matura była taka banalna z maty ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volton Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 he to ja mam jeden z leprzych wynikow ze szkoly 92pkt...i tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>owiej niz na probnych :D ale jestem zadowolony wrescie bede mogl isc do swojej wysnionej zawodowy....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volton Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 he ja tam mialem 89 i jestem zadowolony..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 To w końcu 92 czy 89? Tak czy inaczej bujać to my ale nie nas, 92 punktów na pewno za "lepRZy" nikt nie daje :> MeHow - he elo ziom. Nie, nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Hmm... gratulacje panowie... No to teraz ja: Humanistyczny: 45 pkt Mat-Przyr.: 32 pkt Suma: 82 pkt... to chyba 6 czy też 7 wynik z klasy, klasa miała 3 najwyższą średnią w województwie :) Jak dla mnie suma to 45+32 = 77 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 No świetnie dodałem... dlatego miałem 32 z mat-przyr :wink: Ale fakt jest taki, że pisałem to o 2 : 04 w nocy... :) Wybaczycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 humanistyczny 30pkt matematyczno - przyrodniczy 28pkt razem 58 :> najwiecej w sql : 90pkt najmniej w sql : 12pkt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja tam mialem razem 49 ;d 27 z matmy i 22 z polaka ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja rok temu mialem z matmy 44 i z pol 38 suma 82, wynik niezadawalajacy mnie, ale co poradzic jak len w [gluteus maximus] siedzi i uczyc sie nie chcialo ;/ ps. siedzi nadal i nie kce wyjsc! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Hmm... Może ja w ogóle nie będę pisał... Same bdb wyniki!!! No ale mój to było maksymalne zaskoczenie!!! Jak usłyszałem ile dostałem się się zaj... ucieszyłem :wink: Z matmy: 37pkt. - dałem maxymalnie du.. Jestem tak na siebie ... :evil: :evil: :evil: Z polaka: 45pkt. Co razem daje: 82pkt. Niezłą akcje miałem w klasie: Jedna qmpela ( z laweczki ) zemdlała... Nie uwieżyła w to ile dostała... Liczyła na ok. 45pkt. a dostała 70pkt. P.S. I'm BACK... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 sami profesorzy na tym forum - ~70 ptk to dla Was hańba :-) A podobno baaardzo słabo wypadł egzamin w tym roku (średnia ok. 50ptk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ech troche skopalem polaka ale... no coz zycie biegnie dalej :P matma -45 (jestem bardzo zadowolony) i feralny polski 33 - ( :((( ) lacznie 78. moja klasa to same orly :/ wiekszosc kolo 85-95 pkt :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 28 polak totalna porarzka :( 38 matma tez porazka :( w sumie 105 punktów srednia 4,29. U mnie w klasie to tez 90 - 93, 91 to polowa miala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Kopara mi opadła jak czytam wasze wyniki ja w tym roku mam 80pkt(36pol,44 mat) i srednia 4.79... eh..ide na rower :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 dwa lata temu: human 42 matem-przyr 48 razem bodajże 90... średniej z 3kl. gimn nie podam :P z lo tym bardziej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekx Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ja dwa lata temu miałem 86 punktów odpowiednio polak 42 i matma 44. Średnia to 5,31 najlepsza w szkole :D ale teraz tylko 4,27 . W liceum to już zabawy niema niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 70pkt. wiem że mało ale co z tego :P ogólnie ciesze się że miałem więcej niż 50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja sie tak zastanawiam jak kurr mozna miec z tego jeba.... ;) egzaminu 100 ptk ;o u mnie w szkole jakas dziewczyna miala :/ btw: mowicie ze 80 ptk to malo ciekawe co ja mam powiedziec :| jak dowiedzialem sie jaki mam wynik myslalem ze..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...