KiVash Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 No tak mnie to denerwuje, ze nie wiem.Po prostu zniknal mi pasek zadan i koniec.Nawet naprawa systemu nie przyniosla rezultatu.Przywracania systemu nie zrobie, bo punktu nie utworzylem, natomiast jesli utworze dodatkowe konto wsjo jest ok. Jesli mial ktos podobny problem i go rozwiazal, prosze o pomoc. pozdro. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 hehe pewnie pasek zminimalizowal cie sie czy jakus tak. poprostu pasek da sie rozciagac i skracac (w pionie). moze przez przypadek zweziles go w pionie tak, ze ci sie "schowal". poprostu powolutku jedz myszka w dol krawedzi ekranu i w pewnym momencie powinny ci sie pojawic takie strzaleczki jak do rozciagania okienek. kliknij myszka ppm i rozciagnij do gory i po zsprawie juz wsio powinno byc dobrze. bo razcej pasek nie uciekl sobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 eh, no cos Ty ,takim laikiem nie jestem.Siedze w tym od ladnych paru lat ,ale z takim czyms sie jeszcze nie spotkalem ,dlatego pytam. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 A gdy wcisniesz klawisz "Okna" na klawiaturze to wyswietla się menu start? Jezeli tak to ten pasek gdzies tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 tak jak pisalem,probowalem chyba wszystkiego.Dlatego jestem w szoku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 nic sie nie dzieje, w rejestrze szukalem i tez nic.strasznie mnie to irytuje. Bardzo chcialbym dojsc tego przyczyny, bo dla mnie to cos nowego.Jak ktos mi powie i sie sprawdzi ma u mnie bronxa, nie ma sily:) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulima Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 W ramach testowania wszystkiego: 1. Tryb awaryjny Uruchom w trybie awaryjnym. I znowu uruchom w awaryjnym. Wrócił? 2. Naciśnij Ctrl+Esc. Pojawia się coś? To naciśnij Esc - menu start zniknie, ale pasek zostanie, zaznaczony. Teraz Alt+spacja, wybierz polecenie Rozmiar :-). I zmień rozmiar. 3. Popatrz po rejestrze - musi być jakaś zmiana ustawień, skoro się nie pojawi, a przy nowym koncie jest ok - porównaj i przyczyna się znajdzie. Swoją drogą dziwna sprawa, że ustawienie "ukryj pasek zadań", a potem odznaczenie tej opcji, nie przywraca paska.... :? .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Probowalem jeszcze raz i doslownie nic. A stalo mi sie tak po wlaczeniu jakiejs plytki ,ktora ustawia tapete przy starcie.Od tamtej pory byl zwis i pasek zadan juz sie nie pojawil. Tryby awaryjne tez probowalem. Nie znalazlem jeszcze odnosnika w rejestrze.W kazdym razie dzieki za odzew.Jak by co,piszcie.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...