foghorn Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam!Mam pytanie mam nadzieje ze dla was nie bedzie szmieszne ale nie znam sie wiec zwracam sie do fachowcow.Chodzi o to ze kupilem 5 dni temu karte: http://sklep.benchmark.pl/pelny_10437.html i tam na zdjeciu tej karty widac ze chlodzenie jest wielkie jak pol tej karty a moja karta ma chlodzenie podobne do tego: http://sklep.benchmark.pl/pelny_9597.html . Czy ktos mi moze wyjsnic dlaczego??I dlaczego w windowskie wszedzie jak mam ta krte to jest wpisana jako radeon 9600 a nie radeon 9600 pro?? Dzis ja wyjalem i niby na karcie jest napisane 9600 ultra ale niewiem.Prosze nie smijcie sie bo byc moze mowie glupoty ale jak ktos mi cos odpisze to bede wdzieczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 zobacz jaki tam pisze model: GV-R96P128DU czy GV-R96P128D czy GV-R96128D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foghorn Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 jakto ich sa 3 modele :/ ja mam GV-R96P128D Ultra dobry jest?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 czyli się zgadza, jeśli tak pisze taktowanie karty to 500/600 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 ?I dlaczego w windowskie wszedzie jak mam ta krte to jest wpisana jako radeon 9600 a nie radeon 9600 pro??/quote] Bo masz podana nazwe "rodziny" z jakiej jest twój Radek. Dopiero po zegarach poznasz co to za karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...