MeNtHaL Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Cześć Wam Mam taki problemik - mam karte MiNt 6k. z czipsettem CMI 8738 i jak odpalam Winampa to dzialaja mi tylko przednie glosniki, a ustawione mam na 6 kanalow w ustawieniach MiNt'a, prosze mi nie pisac zebym kupowal lepiej jakies SB Live, tylko prosze o pomoc, poradę plz szybko jesli mozna. Dobra przejdzmy do rzeczy - w Winampie nie ma 6k, ale za to w playerze MiNt'a jest i w Media player tez jest 6 kanalow. . . Sprzedawca powedzial ze kwestai pluginow ale ja nie wiem skad je wziac... POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 www.winamp.com dzial plugins->output moze o to chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Oo outputs no posciagam i zobacze dzieki wielkie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 KB_5_Channels_Output.exe - dziala dzieki temu!!!! :DDDD Suuuuper dzieki koles jestes wielki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 KB_5_Channels_Output.exe - dziala dzieki temu!!!! :DDDD Suuuuper dzieki koles jestes wielki :)8O tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelPL Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 zainstalowalem sobie najnowsze kx-y do audigy i w winampie nie graja mi pliki MIDI - co sie moglo zdupczyc? HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...