Tiger.xp Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam. Mam duzy problem z komputerm. Niedawno wymieniłem karte graficzną(GF2mx) na GF 4 Ti4200 64mb x8. I od tego momentu przy każdej próbie włączenia jakiejkolwiek gry bądź 3D mark'u komputer albo sie zawiesi albo zresetuje. Napoczątku myślałem że to wina zasilacza jednak sprawdzałem na kilku od Codegena 300W przez Tagana 380W a skończyłem na firmie Antec SmartPower SL400P i dalej problem sie powtarzał. Samą karte tez sprawdziłem i działała bezproblemu na zasilaczu noname 300W. Mój komp- DFI AD73PRO KT266, A2000+, 256DDR, 40GB, CD-RW 32x. Za pomoc z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 jesli tego jeszcze nie zrobiles to zainstaluj porzadne sterowniki do grafy. nie te z windowsa.... moze karta sie przegrzewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger.xp Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Mam zainstalowane Detonatory 44.03. A co do grzania sie karty to raczej odpada bo u kumpla chodziła prawidłowo!!! A i zmiana sterowników na nowsze bądź starsze nic nie daje. Znalazłem tez za karta pracuje na tym samym przerwaniu co k.sieciowa. Może to jest powód?? Ale nie moge tego zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Spróbuj przełożyć tę sieciówkę do jakiegoś innego PCI i zaktualizuj BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger.xp Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zmiana portu PCI nic niedaje nawet całkowite usunięcie karty z kompa nie pomaga. :( A ztym biosem to spróbuje :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...