Dropas Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam jestem nowym uzytkownikiem forum i zgłaszam sie z prośba o pomoc w znalezieniu org.biosu do A350XT bo mój w niewyjasniony sposób zapisał sobie ustawienia 5950U choc go wcale nie zapisałem .Cz moze ktoś mi podac bezpośredniego podać link lub przesłać swój bios, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 podaj maila to ci pośle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Winter byłeś pierwszy :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dropas Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Wielkie dzieki chłopaki uratowaliscie mi zycie mój mail to zbyszekdropinski@interia.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 wysłane, daj znać jak dostałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dropas Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Sorry ze tak dlugo ale niemam stalego łacza a co do biosu jest spox. Dziala bez zadnych problemow.Jeszcze raz wielkie dzieki Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...