Flaszka Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 witam mam pytanie - jaka może być przyczna wykrycia przez mój komputer (BIOS) i system (win XP) zamiast GF FX 5600 jej wersje xt (okrojona)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Taka, ze pewnie masz XT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zasadniczo dwojaka, przede wszystkim jak wyżej, masz XT... Możliwe też, że w biosie karty producent źle wpisał nazwę karty :)) Jakie ma taktowania ? To się liczy, a nie nazwa wyświetlana na ekranie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaszka Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 no właśnie. mam pytanko jakim programem to można sprawdzić! teraz mi sie ściąga 3Dmark, ale jeszcze go nie miałem i nie znam jego możliwości. Jeśli ktoś może polecić jakiś program to bede wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Riva Tuner, Powerstrip, Everest, ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 J.w ale jak bios karty identyfikuje ją jako XT to raczej żaden z programów inaczej jej nie przedstawi. Jedyne wyjście to sprawdzenie zegarów i zdjęcie radiatorka i odczytanie co jest napisane na gpu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 to może ja opisze moją przygode z 5600 XT, qmpel przyniusł mi kompa i zapodałem aide32 i aida pokazuje ddr 128 bit 100mhz/200mhz DDR a riva tuner pokazuje że pamięć jest 200/ddr 400 mhz ale 64 bit Wygląda to tak jakby aida pokazywała dwarazy większą szynę ale o połowę mniejsze taktowanie Czemu tak się dzieje, czy jest to próba oszusywa ?? w fakturze stoi wyraznie FX 5600 128/128 jesszcze tylko dodam że jest to na pewno 64 bit bo w 3demarku 2001se ma 5600 pkt na bartonie 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To idz do nich z mordą po pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz komuś coś takiego zrobili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To idz do nich z mordą po pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz komuś coś takiego zrobili.to jest komp qmpla siostry, kupiła go na WGK i już ją dziś uświadomiłem tak że zabieże to badziewie i już do nich z tym leci, tylko chodziło mi o to dzlaczego takie cuda się pokazują, czy to w sklepie coż pokombinowali że tak się pokazuje czy ten typ tak ma, karta jest w ogóle od msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...