Sid Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam! Tak z ciekawości chciałbym się zapytać jakie programy-kombajny do odtwarzania polecacie. Chodzi mi o programy takie jak TPlayer ale dużo, dużo bardziej skomplikowane (tam był podwójny player, fade'owanie między utworami - takie prościutkie efekty)... Najlepiej darmowe, ale płatne też mogą być ;) Nawet te bardzo drogie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Mixvibes. Ostatnio na nim jade. Max 16 utworow + crossfader +dsp +jog +masa innych rzeczy (np. opcja vinyl- jak masz dobra mysz, to scratche sa boskie :D) Wczesniej uzywalem bpmStudio, ale zrazilem sie, jak moj komp przestal wyrabiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Za najlepszy uwazany jest Traktor. Najczystszy z tych co znam jest Virtual Turntables. I jeszcze troche ale to bym w domu musial zobaczyc, mysle ze i tak Traktor Cie zadowoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 oooo - MixVibes jest dobry... wystarczy mi na razie... Tylko że mam wersje 4 full a 5.21 tylko demko ;( chlip a ta 5.21 jest lepsza... dużo lepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 oooo - MixVibes jest dobry... wystarczy mi na razie... Tylko że mam wersje 4 full a 5.21 tylko demko ;( chlip a ta 5.21 jest lepsza... dużo lepsza...hehe, zobacz traktora, bez odsluchu nawet "techno" zmiksujesz, ful automat jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Traktor zarowno dla niekumatych diskdżokejów jak i dla obiecujacych DJ'i :D Swietny programik chociaz brakuje hardwarowego mixera :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 oooo - MixVibes jest dobry... wystarczy mi na razie... Tylko że mam wersje 4 full a 5.21 tylko demko ;( chlip a ta 5.21 jest lepsza... dużo lepsza...hehe, zobacz traktora, bez odsluchu nawet "techno" zmiksujesz, ful automat jest Tylko że Traktora jest dosyć trudno zdobyć[mówie tu o ful wersji...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a moze atomix mp3? masz crossfader, efekty, sample, predkosc, 2 "decki", beatmix itd, no i oczywiscie odsluch na sluchwakach przy 2 kartach muzycznych, albo jednej 3d http://www.atomixmp3.com/ tak wyglada :) ale skina to sobie scianij innego :) bo ten oryginalny to taki sredni pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 na bpm studio robie imprezki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 mix vibes 4 pro na skinie silver 5.12 nie podoba mi sie choc dobra jest opcja winyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...